Gucci

Lisätty sivulle: 2012-08-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Gucci
10.11.2012 GUCCI SAI KODIN TURUSTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

19.11.2012 Guccin kanssa menee hyvin ja hän syö hyvin ja on erittäin aktiivinen ja leikkisä. Vaikka hänen oma fleecehuopa on edelleen mieluisin nukkumapaikka, tulee hän jo välillä viereeni nukkumaan sekä sänkyyn että sohvalle. Ei vielä tule syliin tai suostu silitettäväksi, mutta välillä on kivaa kiipeillä minun yli temmeltäessä sohvalla Eikä hän enää väistele minua, jos satun kävelemään ohi tai jopa asumaan suoraan yli. Pari kuvaa neidistä.

****

NAARASPENTU, noin 3kk (elokuussa 2012)

19.8.2012 Gucci on hurmaava pieni 3kk kissanpentutyttö, mustanruskea angoramix, suloinen pörröpehmopallo, joka kaipaa omaa rakastavaa kotia. Turkki on tytöllä erityisen pehmeä, ja se tulee vaatimaan hoitoa, smaragdinvihreät silmät harvinaisen kaunis kissalapsi. Luonteeltaan rauhallisena ja ujona, mutta kuitenkin hyvin leikkisänä “pikku pöllö” on mitä loistavin kotikissa. Hänestä saa mukavan perheenjäsenen. Tottunut syömään hyvin, pennuille tarkoitettua eläinkaupan ruokaa sekä kanafileeta ja lihaa. Gucci on halukas ryhtymään lellikiksi jollekin mukavalle ihmiselle tai kodin kaunistukseksi kivaan perheeseen, jossa kissan ottoa on vakavasti harkittu. Ihan pienten lasten ja /tai muuten vilkkaassa perheessä “pikku pöllö” saattaisi jäädä yleisen hulinan jalkoihin, joten etsimme kaunottarelle rauhallista kotia. Gucci on tottunut koiraan.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.