Gry (nyk. Nuppu)

04/2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

30.7.2019 Gry ja Gram muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

Gry ja Gram ovat herttaisia ja ihmisläheisiä siskoksia, jotka ovat valitettavasti palanneet jo toistamiseen etsimään kotia Rekkujen luokse. Kokonsa puolesta Gry ehkä on pieni, mutta hän mielellään valtaa ihmisen sylin kokonaan.

27.5.2019

Gry etsii kotia yhdessä siskonsa Gramin kanssa. Mustavalkoinen Gry on sisaruksista sosiaalisempi ja tarvitsee paljon ihmisen läheisyyttä. Se hakeutuu usein syliin siliteltäväksi ja päiväunille. Sijaiskodissa aamukahvit juodaankin Gry sylissä. Usein Gry ilmoittaa pienellä naukumisella, kun on ollut liian kauan ilman rapsutuksia ja varoittaa kohta hyppäävänsä syliin. Sylissä viihtymisen lisäksi Gry tykkää juosta pallon perässä. Sisarukset eivät juurikaan leiki yhdessä, joten uuden kodin olisi hyvä pitää huolta kissojen päivittäisestä aktivoinnista.

Gry ja Gram ovat pienikokoisia ja kilttejä tyttökissoja, joita on helppo käsitellä. Ne antavat nostaa syliin ja ovat tottuneet harjaukseen sekä kynsien leikkuuseen. Myös eläinlääkärissä käynnit ja autossa kulkeminen onnistuu hyvin. Tytöt eivät juurikaan leiki itsenäisesti tai yhdessä, vaan tarvitsevat ihmisen kannustamaan leikkiin tai aktivoimaan muuten.

Tytöt palautuivat Rekuille, koska toinen kissoista oli raapaissut perheen lasta. Tämän vuoksi tytöt luovutetaan vain aikuiskotiin tai sellaiseen, jossa lapset ovat jo varttuneempia.

***

3.7.2017 Gry ja Gram saivat yhteisen kodin Espoosta.

21.6.2017

Gry on ihastuttanut avoimmuudellaan ja sosiaalisuudellaan myös hoitajiensa vieraat. Se kehrää ja puskee innokkaasti ja huomauttaa naukumalla, jos tarvitsee huomiota. Gry on kovin kiinnostunut hoitajan omista kissoista ja tekisi mielellään niiden kanssa tuttavuutta.

18.6.2017

Gry on hurmannut hoitajansa. Se kehrää, puskee ja kerjää silitystä ja rapsutusta. Gry on reipas neiti, joka ottaisi kovin mielellään kontaktia myös hoitajan omiin kissoihin.

Hoitaja toteaa viestinsä lopuksi: “Kuka ikinä nämä saakaan, on onnekas”. Tästä voi jo päätellä paljon.

14.6.2017

Gry on herttainen ja ihmisläheinen tyttö. Gry on kiintynyt Gram-siskoonsa ja tytöt etsivätkin kotia yhdessä.

4.6.2017

Gry palautui yhdistykselle etsimään kotia.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.12.2014 Hei vaan ja jouluiset terveiset uudesta kodista! Isoiksi kissaneideiksi ollaan vartuttu ja aika on kulunut kuin siivillä.(Siivistä puheenollen noita siivekkäitä on kiva seurailla ikkunasta ja käkättää oikeen urakalla, siskon käkätys kuullostaa niin hassulta, että sitä täytyy oikeen käydä nenusta silloin haistelemassa.. sekin ihme on kuultu, että käkätetään ja kehrätään yhtaikaa !..)

Hauskaa on telmiä siskon kanssa ja nukkua hänen vieressä tai emännän sylissä. Nuppu on super utelias ja sylimaakari. Emännän syliin pitää aamulla päästä ennenkuin kaffe on kupissa. Nappi tulee harvemmin syliin nokosille, mutta silloin emäntä peruu kaikki menot ja meinaa töistäkin myöhästyä.. Nappi on tosi kova leikkimään ja vaatii kurahdellen ihmistä leikkiseurakseen, kun sisko on väsähtänyt. Rohkaistunut valtavasti, jos joskus ujopiimänä pidettiinkin. Vuorenvalloitusleikissä ollaan aika tasaväkisiä! Ruokapalojen kanssa on kiva siskon kanssa nahistella napata tai varata tassulla parhaat herkkupalat muristen itselle. HYRISEVÄN HAUSKAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE REKUILLE!

***

7.7.2014 Gry ja Gram saivat yhteisen kodin Espoosta.

16.6.2014

Geir, Grim, Gry ja Gram saapuivat hoitokotiin emonsa sekä nuoremman Grels-kaverinsa kanssa huhtikuun loppupuolella. Gry on pentueen vilkkain vipeltäjä, joka vetää rallia sekä nopeammin että pidempään kuin sisaruksensa.