Gry (nyk. Nuppu)

Lisätty sivulle: 2014-06-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Gry (nyk. Nuppu)
3.7.2017 Gry ja Gram saivat yhteisen kodin Espoosta.

***

Leikattu naaras, synt. 4/2014, kotihoidossa Helsingissä

21.6.2017 Gry on ihastuttanut avoimmuudellaan ja sosiaalisuudellaan myös hoitajiensa vieraat. Se kehrää ja puskee innokkaasti ja huomauttaa naukumalla, jos tarvitsee huomiota. Gry on kovin kiinnostunut hoitajan omista kissoista ja tekisi mielellään niiden kanssa tuttavuutta.

18.6.2017 Gry on hurmannut hoitajansa. Se kehrää, puskee ja kerjää silitystä ja rapsutusta. Gry on reipas neiti, joka ottaisi kovin mielellään kontaktia myös hoitajan omiin kissoihin.

Hoitaja toteaa viestinsä lopuksi: “Kuka ikinä nämä saakaan, on onnekas”. Tästä voi jo päätellä paljon.

14.6.2017 Gry on herttainen ja ihmisläheinen tyttö. Gry on kiintynyt Gram-siskoonsa ja tytöt etsivätkin kotia yhdessä.

4.6.2017 Gry palautui yhdistykselle etsimään kotia.

***

7.7.2014 Gry ja Gram saivat yhteisen kodin Espoosta.

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.12.2014 Hei vaan ja jouluiset terveiset uudesta kodista! Isoiksi kissaneideiksi ollaan vartuttu ja aika on kulunut kuin siivillä.(Siivistä puheenollen noita siivekkäitä on kiva seurailla ikkunasta ja käkättää oikeen urakalla, siskon käkätys kuullostaa niin hassulta, että sitä täytyy oikeen käydä nenusta silloin haistelemassa.. sekin ihme on kuultu, että käkätetään ja kehrätään yhtaikaa !..)

Hauskaa on telmiä siskon kanssa ja nukkua hänen vieressä tai emännän sylissä. Nuppu on super utelias ja sylimaakari. Emännän syliin pitää aamulla päästä ennenkuin kaffe on kupissa. Nappi tulee harvemmin syliin nokosille, mutta silloin emäntä peruu kaikki menot ja meinaa töistäkin myöhästyä.. Nappi on tosi kova leikkimään ja vaatii kurahdellen ihmistä leikkiseurakseen, kun sisko on väsähtänyt. Rohkaistunut valtavasti, jos joskus ujopiimänä pidettiinkin. Vuorenvalloitusleikissä ollaan aika tasaväkisiä! Ruokapalojen kanssa on kiva siskon kanssa nahistella napata tai varata tassulla parhaat herkkupalat muristen itselle. HYRISEVÄN HAUSKAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE REKUILLE!

***

Leikattu naaraspentu. Luovutus aikaisintaan 6.7.2014. Kotihoidossa Helsingissä.

16.6.2014 Geir, Grim, Gry ja Gram saapuivat hoitokotiin emonsa sekä nuoremman Grels-kaverinsa kanssa huhtikuun loppupuolella. Gry on pentueen vilkkain vipeltäjä, joka vetää rallia sekä nopeammin että pidempään kuin sisaruksensa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.