Grisli

Lisätty sivulle: 2011-08-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Grisli
19.1.2012 Grisli sai kodin Lempäälästä kotihoitopaikastaan Kertu-siskonsa ja Taavi-kollin luota.

***

Kulumisia kodista:

30.1.2012 Kuvia kodista Kertu siskon kera.

19.12.2012 Grisli ei aio etsiä enää kotia. Hoitoaika oli vallan lyhyt, ja Grisli saa jäädä tänne pysyvästi.

Kolmikko ihastui toisiinsa saman tien. Ei yhtään sähinää, murinaa, ei mitään. Haistelua, haistelua, haistelua, ja sitten jo kiehnäämistä ja armotonta juoksemista ympäri taloa. Että nyt niitä on sitten kolme kaahaajaa… Grisli oppi saman tien käyttämään pesuhuoneen ovessa olevaa kissanluukkua päästäkseen hiekkalaatikolle, joka sekin löytyi heti. Ruoka on maistunut hyvin jo tänään, eilen vähän jännitti. Meitä vähän arastelee, mutta antaa silittää, kunhan liikkuu oikein hartaasti, joten eiköhän tässä pikku hiljaa opita toisiimme luottamaan. Taidettiin päästä näkemään tuo Grislin hurjempi puoli eilisessä kuljetusboksiin pakkaustilanteessa, vaan nyt ollaan jo ihan toisissa tunnelmissa.

Nyt me ei enää oteta sulta yhtään kissaa. Eikä toivottavasti mistään muualtakaan. Onneksi näitä sisaruksia ei enää ole jäljellä, etten enää lankea koskettaviin myyntikirjoituksiin. :)

***

Leikattu naaras, (syntynyt 15.5.2010) Kotihoidossa Pirkanmaalla.

18.1.2012 Grisli siirtyi alkuperäisestä hoitopaikastaan kotihoitoon Kerttu siskonsa luokse.

6.1.2012 Kameralle keimailua rakastavasta Grislistä lisätty uusia kuvia. Grisli muistuttaa päivä päivältä enemmän ja enemmän sisartaan Kertua. Grisli nauttii huomiosta ja rapsutteluista kovasti!

31.12.2011 Grislillä sujuu kivasti hoitopaikassa, Hallin kanssa ovat hyvät ystävät. Grisli on todella innokas puskemaan ja hurisemaan rapsustuksia saadessaan. Neiti on upean silkkinen ja kaunis, kuvat eivät tee tällä tytölle oikeutta ja kuvien ottaminen onkin hieman vaikeaa. Grisli näyttää joko murjottavalta ja kuvista tulee ihan tärähtäneitä kun se puskee ja tekee voltteja ympäriinsä rapsutusten toivossa poseeramisen sijasta. Grisli on iloinen tyttö joka on hieman hitaasti lämpenevää sorttia. Alku ujoidestaan päästyään oiva likka ja ihanan pirteä pakkaus. Kovasti luonteensa puolesta muistuttaa jo kodin saanutta Kertu siskoa.

16.12.2011 Grisli saapui kotihoitoon pirkanmaalle, uusia kuvia ja kuulumisia tulossa. Grisliin voi sovitusti tulla tutustumaan hoitopaikkaan ja kotiin hän on valmis lähtemään vuoden vaihteessa.

3.12.2011 Grisli on edelleen pirteä ja ihana energinen teinityttönen, joka pääsee sisarusparven viimeisenä kodittomana likkana suomeen hoitoon joulun alla omaa kotia etsimään nyt Kertu siskon päästyä hoitopaikasta omaan kotiinsa. Toivottavasti Grislinkin oma koti löytyy pian :)

1.9.2011 Grisli on hyvin leikkisä ja pirteä kissa, Grislin sisar Kertu pääsi suomeen kotihoitoon ja Grisli olisi kovasti halunnut samaan kuljetusboksiin sisarensa mukaan. Grisli ei arkaillut yhtään vieraita ihmisiä tarhalla vieraillessani, vaan teki tuttavuutta muitta mutkitta. Grislistä ei huomaa yhtään, että se on syntynyt ja elänyt koko elämänsä tarhalla tähän asti. Lisätty Grislille uusia kuvia.

5.8.2011 Grisli on reipas ja iloinen kissa, vaikkakin välillä hieman epäluuloinen uusia asioita kohtaan. Grisli on ystävällinen ja viihtyy hienosti toisten kissojen seurassa. Grisli on syntynyt viime kesänä Valgan tarhalla ja sen sisar Kertu etsii myös kotia sivuillamme.

Lisätietoja ja kuvia Grislistä tulossa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kats tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle.