Greyjoy

Lisätty sivulle: 2011-09-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Greyjoy
1.10.2011 GREYJOY MUUTTI OMAAN KOTIIN TAMPEREELLE

****

UROS, noin 3kk (syyskuussa 2011) / Helsingissä

25.9.2011 Greyjoyn on kiire löytää oma koti. Samassa hoitopaikassa on myös tyttöpentuja, joten Greyjoyn olisi hyvä päästä omaan kotiin ennenkuin siitä tulee kunnon kolli!

20.9.2011 Greyjoy kävi eläinlääkärissä ja sai mikrosirun ja rokotuksen. Nyt poika olisikin valmis lähtemään omaan kotiin. Greyjoy on edelleen mitä suloisin pikkukissa, joka tykkää touhuilla jatkuvasti jotain. Välillä on mukava pötköttää kotihoitajan sylissä :)

Greyjoyn olisi hyvä päästä pian omaan kotiin, sillä se on todella kyllästynyt hoitohuoneena toimivaan kylpyhuoneeseen. Kuten yhdestä kuvasta näkyy, myös vessapaperirulla sai kyytiä :D

14.9.2011 Greyjoy on loukutettu Satakunnasta, josta se matkasi Helsinkiin kotihoitoon. Alun ujostelun jälkeen Greyjoysta on tullut superseurallinen pikkukissa, joka jaksaisi leikkiä loputtomiin. Kissaseura on tosi jees, samoin ihmiset, joiden syliin poika onkin kiipeämässä jatkuvasti.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.