Gretel

Lisätty sivulle: 2012-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Gretel
13.3.2013 Gretel muutti omaan kotiin

***

Leikattu naaras, noin 8kk (joulukuussa 2012), kotihoidossa Espoossa

27.2.2013 Gretel ja Iitu saapuvat yhdessä kotihoitoon Espooseen 5.3. Tiedustelut suoraan kotihoitajalle.

27.1.2013 Lisätty Gretelille pari tuoreempaa kuvaa! Gretel on vielä hyvin sirokokoinen ja varmaan jää aika pienikokoiseksi aikuisena. Greteliä saa käsitellä hienosti, muttei töpöhännän painelusta kovin hirveästi tykkää. Nätisti läppää tassulla ja antaa jatkaa muualta silittelyä ja kopelointia normaalisti.

29.12.2012 Gretel on persoonallinen töpöhäntäinen musta pikkutyttö. Gretel on löydetty hännättömänä, eikä tiedetä mitä sen hännälle on tapahtunut. Hauska töpäkkä häntänen neidolla on. Gretel on luonteeltaan hyvin iloinen ja leikkisä. Gretel tulee hienosti toimeen muiden kissojen kanssa ja olisi mielissään leikkikaverista kotona. Gretel on ikäisekseen aika siro, mutta kuvista kasvanut. Uusia kuvia kameran kätköistä yritän kaivella. Gretel on todella sympaattinen kissa!

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle