Greta G

Lisätty sivulle: 2013-08-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Greta G
16.8.2013 Greta G muutti omaan kotiin Helsinkiin yhdessä veljensä Gregory P kanssa.

***

Leikattu naaraspentu, noin 11 vkoa. Luovutus aikaisintaan 13.8.2013, kotihoidossa Helsingissä.

6.8.2013 Greta G kävi tänään steriloitavana ja on valmis muuttamaan ikiomaan kotiin ihan lähipäivinä.

4.8.2013 Greta G on suloinen pikkudiiva, joka tykkää touhottaa omia touhujaan. Tosin välillä mennään peräkanaa sisarusten kanssa ja painitaan hurjsti. Väsyn iskiessä hakeutuu kumminkin sisarustensa viereen nukkumaan. Greta on hieman ujohko vieraille vaikka tuleekin tervehtimään muttei suostu silityksiin tai sylityksiin mielellään. Tämä kaunotar kaipaakin rauhallista aikuiskotia, jossa voisi olla seurana aikuinen kiltti kissa.

Fred A, Greta G ja Gregory P (Shirley T) ovat sisaruksia ja lähtöisin Satakunnasta. Pennut saapuivat yhdistyksen hoitokotiin noin viikon ikäisinä emonsa kanssa ja pennut ovatkin tottuneita ihmisiin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.