Grels (nyk. Eetu)

Lisätty sivulle: 2014-06-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Grels (nyk. Eetu)
14.7.2014 Grels muutti toisen kissan kaveriksi Vantaalle.

***

Kuulumisia kodista:

6.9.2014 Eetu on sopeutunut hyvin perheeseemme. On oikein vilkas ja leikkisä pikkuinen suurella ruokahalulla. Tulee hyvin toimeen vanhemman kissamme kanssa ja tykkää leikkiä lapseni kanssa.

***

Leikattu urospentu. Luovutus aikaisintaan 14.7.2014. Kotihoidossa Helsingissä.

16.6.2014 Geir, Grim, Gry ja Gram saapuivat hoitokotiin emonsa sekä nuoremman Grels-kaverinsa kanssa huhtikuun loppupuolella. Grels on kavereitaan hieman nuorempi silkinpehmeä pieni pörröpoika joka kyllä sujuvasti roikkuu mukana vanhempien leikeissä. Lisää kuvia koko poppoosta löytyy täältä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.