Gram (nyk. Poppy)

04/2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

30.7.2019 Gry ja Gram muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

Gry ja Gram ovat herttaisia ja ihmisläheisiä siskoksia, jotka ovat valitettavasti palanneet jo toistamiseen etsimään kotia Rekkujen luokse. Ruualle persosta Gramista saa varmasti nokkelan kaverin vaikka naksutinharjoituksiin.

27.5.2019

Gram etsii kotia yhdessä siskonsa Gry kanssa. Ruskeavalkoinen Gram on sisaruksista ujompi, eikä hakeudu syliin yhtä usein kuin siskonsa. Se kuitenkin nauttii rapsutuksista, varsinkin mahan alta. Gram tykkää leikittämisestä, etenkin juoksemisesta ja hyppelemisestä sulkakepin perässä. Myös ruoka on ihan ykkösjuttu Gramin mielestä, josta se kertoo keittiössä vaativalla maukumisella.

Sisarukset eivät juurikaan leiki yhdessä, joten uuden kodin olisi hyvä pitää huolta kissojen päivittäisestä aktivoinnista. Gram voisi pitää erityisesti ruokaan liittyvistä aktivointileluista, jotta se voisi nähdä vaivaa ”saaliinsa” eteen.

Gry ja Gram ovat pienikokoisia ja kilttejä tyttökissoja, joita on helppo käsitellä. Ne antavat nostaa syliin ja ovat tottuneet harjaukseen sekä kynsien leikkuuseen. Myös eläinlääkärissä käynnit ja autossa kulkeminen onnistuu hyvin. 

Tytöt palautuivat Rekuille, koska toinen kissoista oli raapaissut perheen lasta. Tämän vuoksi tytöt luovutetaan vain aikuiskotiin tai sellaiseen, jossa lapset ovat jo varttuneempia.

***

3.7.2017 Gram ja Gry saivat yhteisen kodin Espoosta.

21.6.2017

Gram on oppinut luottamaan hoitokodin ihmisiin. Se ottaa kontaktia, tulee silitettäväksi ja rentoutuu sylissä. Kotihoitajien omat kissat kiinnostavat kovasti.

18.6.2017

Gram on siskonsa Gryn kanssa kotiutunut hoitokotiin. Vaikka sisko onkin aktiivisempi hakemaan kontaktia, seuraa Gramkin rauhallisesti, joskin pienen matkan päästä uusia ihmisystäviään.

Hoitaja toteaa viestinsä lopuksi: “Kuka ikinä nämä saakaan, on onnekas”. Tästä voi jo päätellä paljon.

14.6.2017

Gram on leikkisä ja sievä neitikissa. Gram on kiintynyt Gry-siskoonsa ja tytöt etsivätkin kotia yhdessä.

4.6.2017

Gram palautui yhdistykselle etsimään kotia.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.12.2014 Hei vaan ja jouluiset terveiset uudesta kodista! Isoiksi kissaneideiksi ollaan vartuttu ja aika on kulunut kuin siivillä.(Siivistä puheenollen noita siivekkäitä on kiva seurailla ikkunasta ja käkättää oikeen urakalla, siskon käkätys kuullostaa niin hassulta, että sitä täytyy oikeen käydä nenusta silloin haistelemassa.. sekin ihme on kuultu, että käkätetään ja kehrätään yhtaikaa !..)

Hauskaa on telmiä siskon kanssa ja nukkua hänen vieressä tai emännän sylissä. Nuppu on super utelias ja sylimaakari. Emännän syliin pitää aamulla päästä ennenkuin kaffe on kupissa. Nappi tulee harvemmin syliin nokosille, mutta silloin emäntä peruu kaikki menot ja meinaa töistäkin myöhästyä.. Nappi on tosi kova leikkimään ja vaatii kurahdellen ihmistä leikkiseurakseen, kun sisko on väsähtänyt. Rohkaistunut valtavasti, jos joskus ujopiimänä pidettiinkin. Vuorenvalloitusleikissä ollaan aika tasaväkisiä! Ruokapalojen kanssa on kiva siskon kanssa nahistella napata tai varata tassulla parhaat herkkupalat muristen itselle. HYRISEVÄN HAUSKAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE REKUILLE!

***

7.7.2014 Gram ja Gry saivat yhteisen kodin Espoosta.

16.6.2014

Geir, Grim, Gry ja Gram saapuivat hoitokotiin emonsa sekä nuoremman Grels-kaverinsa kanssa huhtikuun loppupuolella. Gram on hieman surusilmäinen ujopiimä, jota uudet asiat jännittävät kovasti. Sisarustensa kanssa se kuitenkin innostuu ihan villeihin leikkeihin, joten kissakaveri olisi uudessa, rauhallisessa kodissa tärkeä.