Gram (nyk. Nappi)

Lisätty sivulle: 2014-06-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Gram (nyk. Nappi)
3.7.2017 Gram ja Gry saivat yhteisen kodin Espoosta.

***

Leikattu naaras, synt. 4/2014, kotihoidossa Helsingissä

21.6.2017 Gram on oppinut luottamaan hoitokodin ihmisiin. Se ottaa kontaktia, tulee silitettäväksi ja rentoutuu sylissä. Kotihoitajien omat kissat kiinnostavat kovasti.

18.6.2017 Gram on siskonsa Gryn kanssa kotiutunut hoitokotiin. Vaikka sisko onkin aktiivisempi hakemaan kontaktia, seuraa Gramkin rauhallisesti, joskin pienen matkan päästä uusia ihmisystäviään.

Hoitaja toteaa viestinsä lopuksi: “Kuka ikinä nämä saakaan, on onnekas”. Tästä voi jo päätellä paljon.

14.6.2017 Gram on leikkisä ja sievä neitikissa. Gram on kiintynyt Gry-siskoonsa ja tytöt etsivätkin kotia yhdessä.

4.6.2017 Gram palautui yhdistykselle etsimään kotia.

***

7.7.2014 Gram ja Gry saivat yhteisen kodin Espoosta.

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.12.2014 Hei vaan ja jouluiset terveiset uudesta kodista! Isoiksi kissaneideiksi ollaan vartuttu ja aika on kulunut kuin siivillä.(Siivistä puheenollen noita siivekkäitä on kiva seurailla ikkunasta ja käkättää oikeen urakalla, siskon käkätys kuullostaa niin hassulta, että sitä täytyy oikeen käydä nenusta silloin haistelemassa.. sekin ihme on kuultu, että käkätetään ja kehrätään yhtaikaa !..)

Hauskaa on telmiä siskon kanssa ja nukkua hänen vieressä tai emännän sylissä. Nuppu on super utelias ja sylimaakari. Emännän syliin pitää aamulla päästä ennenkuin kaffe on kupissa. Nappi tulee harvemmin syliin nokosille, mutta silloin emäntä peruu kaikki menot ja meinaa töistäkin myöhästyä.. Nappi on tosi kova leikkimään ja vaatii kurahdellen ihmistä leikkiseurakseen, kun sisko on väsähtänyt. Rohkaistunut valtavasti, jos joskus ujopiimänä pidettiinkin. Vuorenvalloitusleikissä ollaan aika tasaväkisiä! Ruokapalojen kanssa on kiva siskon kanssa nahistella napata tai varata tassulla parhaat herkkupalat muristen itselle. HYRISEVÄN HAUSKAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE REKUILLE!

***

Leikattu naaraspentu. Luovutus aikaisintaan 6.7.2014. Kotihoidossa Helsingissä.

16.6.2014 Geir, Grim, Gry ja Gram saapuivat hoitokotiin emonsa sekä nuoremman Grels-kaverinsa kanssa huhtikuun loppupuolella. Gram on hieman surusilmäinen ujopiimä, jota uudet asiat jännittävät kovasti. Sisarustensa kanssa se kuitenkin innostuu ihan villeihin leikkeihin, joten kissakaveri olisi uudessa, rauhallisessa kodissa tärkeä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.