Gorgonina

01/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Herkkä mutta leikkisä nuori Gorgonina etsii kotia, jossa voisi olla kodin ainoa kehruukuningatar tai hallita kodin valtakuntaa ja palvelijoita lempeän ja rauhallisen tyttökissan kaverina.

22.8.2020

Gorgonina muutti loppuelämän kotiin.

20.7.2020

Kaunis ja herkkä Gorgonina saapui Rekuille viime talvena, ja oli silloin hyvin pelokas. Pikkuhiljaa Gorninina rohkaistui ja onkin tullut sijaiskodissa ulos kuorestaan. Tämä tyttö on valloittava, herkkä, sielukas, kehrääväinen mutta myös hurjan leikkisä ja iloinen. Ruokailuhetkien yhteydessä kaikki puskutetaan ja pusutellaan innoissaan, oman osansa saavat niin ihmiset kuin kissakaverit. Halusivat ne sitä tai eivät.

Vaikka Gorgonina ei ole mikään sylikissa, se antaa koskettaa ja silittää ja nauttii kaikesta saamastaan huomiosta. Gorgonina rakastaa leikkimistä, onkilelut, laservalot ja palloleikit ovat suosikkeja. Vaikka tyttö leikkiikin paljon itsekseen, se vaatii paljon aktivointia ihmisen toimesta jotta tylsyys ei iske. Kun Gorgonina tahtoo leikkiä, se tulee tuijottamaan ihmistään niin kauan että tämä heltiää leikkimään. Se onkin fiksu tyttö, joka tietää mistä naruista pitää vetää.

Gorgoninan tulevassa kodissa voisi olla lempeä ja leikkisä kissakaveri, joka ei kuitenkaan ole liian kova otteissaan. Toinen herkkä ja rauhallinen tyttökissa olisikin ihannekaveri. Muutoin kotiväkeen voi kuulua aikuisten lisäksi myös yläkouluikäisiä lapsia, mutta pikkulapsiperheeseen se ei sovi. Neitokainen on tottunut käsittelyyn jonkin verran, mutta edelleen turkinhoito ja kynsienleikkuu vaativat totuttelua. Gorgoninan oikea silmä vuotaa vähän, ja se johtunee rakenteellisesta viasta. Silmän seutu vaatiikin säännöllistä pyyhkimistä ja seurantaa.