Goomba

06/2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Goomba on kaunis oranssi kissaneiti, joka etsii loppuelämän kotia yhdessä Toad-siskonsa kanssa.

2.3.2023

Goomba saapui Rekuille huostaanotettuna isosta kissalaumasta noin 5-6 viikon ikäisenä, ja sijoitettiin sijaiskotiin yhdessä emokissa Amandan ja neljän muun pennun kanssa. Goomba tuli nykyiseen sijaiskotiinsa noin puolen vuoden ikäisenä toisesta sijaiskodista siskonsa Toadin kanssa.

Goomba on siskoaan huomattavasti rohkeampi ja uudessa sijaiskodissa siltä meni vain muutama päivä, kun se oli jo valmis lähestymään uusia hoitajiaan. Nykyisin Goomba juoksee ovelle tervehtimään kotiintulijoita, eikä syöksy enää piiloon ihmisen kävellessä ohi. Silittämistä Goomba kuitenkin jännittää edelleen. Muutaman kerran silittely on onnistunut herkkujen voimalla, mutta tilanteen pitää olla hyvin rauhallinen ja silittely pitää aloittaa pienin kosketuksin pään alueelta. Raksuja Goomba rakastaa ja niitä se tulee syömään hoitajan kädestä. Ihmisten läheisyys ei enää pelota Goombaa ja se viihtyy hyvin samassa huoneessa kotiväen kanssa, jos huoneessa on mukava loikoilutuoli tai ikkunalauta, josta voi seurailla ihmisten puuhailua.

Vaanintaleikit ovat Goomban suosikkeja ja se juoksee mielellään lankakerien ja huiskien perässä. Goomballa, kuten myös sen siskolla, on herkkä vatsa, joka menee helposti sekaisin. Eriasteiset vatsavaivat ja suoliston kehityshäiriöt ovat tyttöjen suvussa olleet yleisiä, mutta tällä kaksikolla ei ole todettu vatsavaivojen taustalla mitään vakavampaa. Sijaiskodissa on löytynyt pari kissanruokatuotetta, jotka sopivat niille ja pitävät vatsan kunnossa. Hiekkalaatikon siisteydestä Goomba on hyvin tarkka. Uudessa kodissa kannattaakin olla useita hiekkalaatikoita ja ne on syytä pitää moitteettomassa kunnossa.

Siskokset etsivät kissakokenutta ja rauhallista aikuiskotia, jossa arastelevan kissan käsittelyyn totuttaminen olisi tuttu juttu. Lapsiperheeseen he eivät sovellu.

Summary in English

Goomba and Toad are sisters and love each others’ company so are therefore looking for a forever home together. The girls came to Rekku Rescue at about 5-6 weeks old from a medium sized cat population. They’ve grown up in a foster home being cared by a mom cat from the same population as well as other kittens. For the past couple of months they’ve been together in a new foster home and have become more accustomed to humans. Both are still somewhat shy about petting and handling and will need further training in this regard.

Goomba is more adventurous than Toad and bravely likes to supervise the humans’ daily activities from a cozy spot. She also has started to welcome her carers back home at the door instead of hiding. Although touching is still a work in progress, Goomba has learned to fetch treats from her carer’s hand and while the treats are on offer allows herself to be petted. Goomba loves stalking games and playing with string and teaser toys. She and Toad like to sleep and play together daily and they provide each other lots of support.

Goomba and Toad are looking for an owner with previous cat experience and the patience and commitment to continue properly socializing the two. They are not suitable for a family with children as especially Toad is afraid of loud noises and sudden movements. Both girls have sensitive tummies and it’s advisable that their new home stick to the few foods that have been fould suitable during foster care.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 300 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0503071740

Soittoajat: vain sovittaessa / please fill out the inquiry form below, or contact me via e-mail

emmirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Goomba

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.