Gonzolina

1/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Leikkisä Gonzolina  etsii kotia jossa olisi toinen aktiivinen tyttökissa leikkikaverina.

10.1.2019

Gonzolina on pienikokoinen aikuinen kissaneiti, joka on ollut sijaiskodissa alusta asti reipas ja utelias. Gonzolina on todella leikkisä. Se leikkii paljon itsekseen ja kaikkia leluja pöllytetään tasapuolisesti.  Kaikenlaiset pallot ovat tämän neidin suosikkeja ja niitä se kuljettelee mihin milloinkin. Se pitää silityksistä ja rapsutuksista, ja on kova tyttö kehräämään. Muutenkin se nauttii ihmisensä läheisyydestä ja on jo pariin otteeseen tullut nukkumaan hoitajansa viereen. Syliin se antaa kyllä ottaa, muttei siinä kovin pitkään viihdy – sehän olisi pois leikkimisajasta!  Hoitotoimenpiteistä kynsienleikkuu ja harjaaminen vaativat yhä harjoittelua, mutta  lääkitseminen on sujunut hyvin.  Neidissä on hieman ahmatin piirteitä, ja kaverin kuppi tyhjenee mikäli se saa siihen tilaisuuden. Namit otetaan ihmisen kädestä rohkeasti.

Gonzolina viihtyy muiden kissojen seurassa, ja leikkii suvereenisti sijaiskodin kissavanhuksen kanssa.  Uudessa kodissaan se tarvitsee reippaan ja tosi leikkisän kissakaverin, jonka kanssa vetää rallia ja keksiä kepposia päivien iloksi.  Se ei  sovellu perheeseen, jossa pieniä lapsia koska Gonzolinan mielestä pienet ihmisolennot ovat hyvin hyvin pelottavia, mutta esimerkiksi yläasteikäiset lapset ovat varmasti ok.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Aino / 045-221 9744

Soittoajat: Su 19-20

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Gonzolina

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.