Gomi

Lisätty sivulle: 2009-09-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Gomi
14.12.2009 GOMI MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

UROS, noin 7kk (joulukuun 2009 alussa)/Helsingissä

30.11.2009 Lisätty uusia kuvia upean näköisestä Gomista.

11.10.2009 Upeat valkoiset veljekset Gino, Gomi ja Neppi-Nappi ovat olleet vähän aikaa Suomessa kotihoidossa. Ujoista arkajaloista on alkanut tulla esiin leikkisiä ja kehrääväisiä nuoria pojankoltiaisia! Veljeksistä rohkein, Gino, tunnetaan myös nimellä ‘Pilkku’, tulee jo uteliaasti leikkimään kanssani narun päässä olevalla pallolla. Gomi -toiselta nimeltään ‘Viiru’, on toistaiseksi pojista vielä harkitsevaisin. Kooltaan kahta veljeään hieman pienempi Neppi-Nappi, eli kotoisasti ‘Läiskä’, löytyy usein jommankumman isoveljen kyljestä kiehnäämästä.

Keskenään pojat leikkivät jo aktiivisesti. Syliinkin pojat saa ottaa, mutta itse eivät vielä ihan lähelle uskalla tulla. Sylissä silitykset ja rapsutukset saavat aikaan suloisen kehräyksen. Joka päivä uteliaisuus ja rohkeus on kasvanut. Nämä suloiset, sirot ja ketterät pojat etsivät omaa, rakastavaa kotia joko yhdessä tai erikseen. Mielellään saisi näillä aktiivisilla pennuilla olla toinen kissa kaverina, sohvaperunoiksi näistä ei ole! :D

Veitikat nukkuvat mielellään kylpyhuoneen lavuaarissa – välillä jopa kaikki kolme, yhtäaikaa!! Gino ensin otta lavuaarin omaksi lekottelupaikakseen. Kun tämän havaitsin, laitoin ‘petiin’ pehmusteita ja lämmikkeitä ja johan siellä oli kohta koko veljessarja. ;) Ruoka maistuu näillekin murrosikäisille pojille loistavasti, ja vessaa osataan käyttää erittäin mallikkaasti.

Ai niin, nuo lempinimert, ‘Pilkku’, ‘Viiru’ ja ‘Läiskä’, mistäkö ne tulevat?Näillä muuten kokovalkoisilla kollinpojilla on kaikilla vaaleanharmaa ‘hattu’ päässään. Lempinimet ilmaisevat väriläiskän muotoa – muutoin en aluksi osannut erottaa näitä lähes identtisiä kolmosia toisistaan. Tunnista kuvista, kuka kukin on! ;D

29.9.2009 Gino, Gomi ja Neppi-Nappi ovat samassa kotihoitopaikassa.

7.9.2009 Pennut Grillo, Gomi ja Gino odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Pennut on löydetty suljetun mielisairaalan alueelta.

uros/Gino valkoinen, päässä raidallinen hattu, vähän ujo mutta saa silittää ja ottaa syliin.

uros/Gomi valkoinen-päässä pieni musta täplä, iloinen, seuraallinen, hellä sylikissa

uros/Grillo valkoinen-päässä 2 pienta musta täplää, vähän ujo mutta saa silittää ja ottaa syliin.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.