Gogo

Lisätty sivulle: 2012-11-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Gogo
2.12.2012 Gogo muutti omaan kotiin Lohjalle Naken ja toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

5.1.2015 Hei, meillä yhteiselo sujuu oikein hyvin. Gogo, lempinimeltään pikkumies on edelleen hyvin touhukas ja utelias. Kissat viihtyvät hyvin yhdessä ja varsinkin Nakke (kuvissa vaalea kissa) ja Gogo leikkivät paljon keskenään. Samppa vanhimpana kissana hoitaa ja pesee pikkuveljiään. Kaikki kolme nukkuvat vierekkäin ja yleensä Gogo ahtaa itsensä keskimmäiseksi. Terveisin Gogo ja perhe

20.12.2012 Hei,meillä menee Gogon kanssa tosi mukavasti. Pari ekaa päivää meni ikävöidessä, mutta nyt on täysi vauhti päällä. Isot kissat ovat alkuihmetyksen jälkeen ottaamaan pikkuveljen omakseen. Nukkuvat yhdessä ja varsinkin Samppa hoitaa ja pesee Gogoa. Gogo on vilkas ja seurallinen, viihtyy myös sylissä kunhan leikeiltään malttaa. Leikit ovat usein tosi vauhdikkaita, kun kaikki kolme kissaa juoksevat ympäri taloa. Ruoka maittaa hyvin, usein on kyllä kiinnostuneempi isojen poikien ruokakupeista kuin omistaan. Jännityksellä odotetaan, miten Gogo suhtautuu joulukuuseen, taitaa kiivetä latvaan heti aattona, kun on niin innokas ja nopea kiipeilemään ja koristeet saanevat kyytiä. Eipä se haitanne, Gogo on kaikkien perheenjäsenten lemmikki, ihanan vilkas pikkukissa. Hyvää joulunaikaa toivottaa Gogo ja perheensä.

***

Urospentu, noin 3kk (marraskuussa 2012), kotihoidossa Espoossa

14.11.2012 Nam (punainen), Gogo (musta) ja Schå (raitapaita) ovat pieniä ja nopeita poikalapsia. Osaavat käyttää hiekkalaatikkoa ja alkaisivat muutenkin olemaan valmiita maailmanvalloitukseen ja omiin koteihin. Ovat varttuneet muiden kissojen parissa, joten mieluiten kotona saisi olla jo kissa leikkikaveriksi tai lähtisivät tulevaan kotiinsa veljesparina. Vko 47 alkaen kotihoidossa Espoossa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.