Glick (nyk. Tille)

Lisätty sivulle: 2015-11-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Glick (nyk. Tille)
5.12.2015 Glick muutti omaan kotiin Poriin toisen kissan ja koiran kaveriksi.

***

Kuulumisia omasta kodista:

13.12.2015 Meillä on mennyt tosi hyvin, Tanen kanssa ollaan jo bestiksiä, mattoja laitetaan kupruun nyt kahden kissan voimin mutta Timma-koiralle vielä sähistään, ja Timmallekin Tille on vielä uusi kapistus. Käyttää jo samaa hiekkalaatikkoa ja ruokintapaikkaa ja syövät sulassa sovussa. Tillen käyttäessä hiekkalaatikkoa Tane istuskelee tarkkana ulkopuolella eikä hievahdakkaan ennen kuin toinen on ulos tullut.

On sopeutunut ja tutustunut taloon hyvää vauhtia. Äsken makoilivat Tanen kanssa vieretysten kiipeilytelineessä ja siirtä siirryttiin nauttimaan yhdessä iltapalaksi silakkafileitä hyvällä ruokahalulla.

Erittäin karvaiset terveiset; Onnelliset uuden aivan ihanan kissapojan omistajat.

***

Leikattu urospentu, synt. 9/2015, kotihoidossa Vantaalla. Luovutus aikaisintaan vkon 48 lopussa.

25.11.2015 Sisaruksille on jo vieraita luvassa, reipas Glick-poika odottelee vielä sopivaa kotiehdokasta. Kääpiöpoppoo kävi eilen tiistaina leikattavana ja etenkin pojat saivat lääkäriltä kovasti kehuja ihanasta luonteestaan. Kehruumoottori tälläkin pikku hurisijalla lähtee helposti käyntiin, ja Glick tykkää myös tulla syliin ja välillä kiivetä olkapään kautta pään päälle tekemään kotihoitajalle uutta kampausta. Omassa kodissa olisi hyvä olla kollikaveri kivoihin painileikkeihin, sillä energiaa tällä vesselillä riittää.

16.11.2015 Lumikki ja pentunsa 7 kääpiötä saapuivat yhdistyksen hoitopaikkaan pentujen ollessa n. 3-viikon ikäisiä. Tätä ennen Lumikki oli vaeltanut jo muutaman vuoden kesämökkialueella Sastamalassa, kunnes se toimitettiin löytölään vastasyntyneiden pentujensa kanssa. Onnea tämän poppoon matkassa siis oli, että emo ja pienet pennut pääsivät kasvamaan ja sosiaalistumaan hyvään hoitoon. Kun pennuilla tuli 10 viikkoa ikää täyteen, siirtyi laihassa kunnossa oleva Lumikki-emo toiseen hoitopaikkaan toipuilemaan ja valmistumaan sterilaatiota sekä hampaidenpoistoa varten, sillä sen suu oli päässyt melko huonoon kuntoon.

Pennut ovat rellestävä sakki rakastettavia pikku kääpiöitä, kissakaveri kodissa on näille vipeltäjille ihan ehdoton, tai sisarukset voisivat toki mielellään lähteä pareittainkin omiin koteihin. Kaikki ovat reippaita, leikkisiä ja helposti käsiteltäviä pikku vintiöitä, jotka sopivat varmasti monenlaiseen meneväänkin kotiin. Nimensä kääpiöt Blick, Whick, Glick, Plick, Quee, Snick ja Flick ovat saaneet vuoden 1912 Broadway-näytelmästä.

Glick on veikeä menijä, joka tahtoo painileikkeihinsä mukaan varmasti oman veljen tai toisen poikakissan.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.