Glenda (nyk. Muru)

Lisätty sivulle: 2014-09-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Glenda (nyk. Muru)
17.9.2014 Glenda muutti omaan kotiin Helsinkiin Amanda-kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia omasta kodista:

22.9.2014 Meillä on lähteny hommat rullaamaan alun sähinöiden jälkeen täällä hyvin. Muru on tosi iloinen ja rohkea pikkuinen kisu.

Amanda ( http://www.rekkurescue.com/elain.php?id=5896 ) taisi aluksi säikähtää tätä kummallista pientä karvapalloa, joka tuli ja vei yhden huoneen, mutta tytöt pikkuhiljaa pääsivät toisiinsa tutustumaan ja Amandakin on salaa alkanut pitämään Murusta. Muru välillä oikein kerjää taistelua, kun menee ärsyttämään Amandaa ja harvemmin se Muru on, joka niistä taisteluista voittajana lähtee. Joten Gueen of the House -titteli pysynee nti. Amandalla jatkossakin, ja Muru joutuu tyytymään prinsessan rooliin kissojen hierarkiassa.

Ruoka Murulle on maistunut oikein hyvin, ja taitaa Amandan ruoat olla sen mielestä parempia, kuin omat. Oikein siististi on myös vessaa käyttänyt. Ja Muru selvästi tykkää myös leikkiä lelulla kuin lelulla. Välillä myös tavaroilla, jotka ei ole leluja :D

Muru on kova kehräämään, ja tykkää olla sylissä. Oman paikkansa se meidän molempien sydämissä löysi heti ensimmäisenä päivänä – siitä Amandan vierestä. Eiköhän näistä tytöistä tule vielä parhaat ystävykset. Tässä vielä muutama kuva. Ja mm. salakuva kun yllätettiin Amanda pesemässä Murua ;)

***

Leikattu naaraspentu. Syntynyt 06/2014. Kotihoidossa Helsingissä.

3.9.2014 Glenda on rauhallinen ja ihmisläheinen kissa. Tämä hellyydenkipeä tyttönen tulee heti paikalle jos jotakuta muuta silitetään, että josko hänellekin riittäisi silityksiä. Kehräys alkaa samantien, kun tyttö saa huomiota.

Siskokset Ailwee, Ennis, Tipperary, Glenda ja Valentia siirtyivät yhdistyksen hoitoon etsimään omia koteja. Siskokset lähtisivät mielellään koteihin pareittain, tai rauhallisen tyttökissan kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.