Gladys

1-2 v. (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

7.10.2019 Gladys muutti omaan kotiin yhdessä siskonsa Arethan kanssa.

 

Kuulumisia kodista:

Tytöt ovat syöneet hyvin sekä märkä- että kuivaruokaa ja löytäneet vessat. Kotiutuminen etenee hyvin. Toki uusi elämä vielä jännittää, mutta tytöt tuntuvat jännittävän enemmän uutta ympäristöä kuin meitä ihmisiä. Tukikohdaksi on valikoitunut sauna, sinne he vetäytyvät välillä lepäilemään.

Tytöt tuntuvat olevan tosi kultaisia ja ihmisystävällisiä luonteiltaan. Ollaan kaikki saatu lukuisia puskuja ja kehräystä, ja jo ekana iltana Aretha jakoi hyvänyöntoivotuksia. Gladys tuli eilen lasten kanssa kuuntelemaan iltasatua ja jäi lasten iloksi nukkumaan lastenhuoneen kiipeilypuuhun. Leikki alkaa myös kiinnostaa, aamuyöllä tyttäreni lattialle jättämät väritystussit autettiin yksitellen portaita alas ja pyöriteltiin pitkin alakertaa.

***

Gladys on kaunis ja oman arvonsa tunteva kissaneiti, joka etsii omaa kotia yhdessä rakkaan sisarensa Arethan kanssa.

24.9.2019

Aretha ja Gladys ovat kummatkin topakoita ja uteliaita nuoria tyttökissoja, jotka ovat ensimmäisenä tutkimassa uusia paikkoja, asioita ja ihmisiä. Molemmat tuntuvat olevan myös hyvin itsetietoisia kissaneitejä, jotka pistävät vanhemmatkin kollit ojennukseen. Tämä kaksikko on välillä kuin yksi kissa, kun ne käpertyvät torkuille yhdessä tai kun hepulin iskiessä ne kierivät ja ravaavat yhtenä karvapallona pitkin asuntoa. Rapsutuksia kummatkin ottavat vastaan mielellään ja päikkäreille kaksikosta saa hyvää seuraa. Aretha ja Gladys etsivätkin uutta kotia kimpassa, näitä tyttöjä on mahdoton erottaa toisistaan. Tytöt ovat luonteiltaan reippaita ja kilttejä, joten sopivat monenlaiseen kotiin, myös lapsiperheeseen, kunhan lapset ovat jo koulu-ikäisiä ja osaavat käsitellä kissoja. Aivan pienten lasten kanssa näiden leikkisien tyttöjen meno saattaa olla liian vauhdikasta.