Ginseng (nyk. Karvinen)

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ginseng (nyk. Karvinen)
8/2005 GINSENG SAI KODIN SUOMESTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

8/2006 hei, tässä olisi kuva karvisesta.Poika on kasvanut kovasti eikä ihme,sillä on 101 tapaa kertoa että ruokakuppi on puolillaan ja se on paha asia. siis karvisesta.

Karvinen pelkää edelleenkin vieraita ja ottaa hatkat heti kun ovi käy.minun syliin se tulee mielellään ja antaa putsata korvatkin.eli koti oloissa se on aivan tavallinen kissa .tässä kuvassa se on hellepäivänä päikkäreillä ja puhallin puhaltaa ihanaa viileää ilmaa.mikä on kissan ollessa.

hyvää kesän jatkoa toivottaa,kaija nyman ,karvinen,ellu kissa ja viki koira

KUULUMISIA OMASTA KODISTA 17.9.2006: Karvisen kuulumisia. Karvisesta on tullut esille uusia ihania piirteitä. Kesällä meille tuli kaksi kissan pentua elmeri ja esteri. Karvinen”adoptoi” ne.Sen huolen pito on mennyt niin pitkälle että se “imettää”,kuuluu vain sellainen lupsutus kun penut imee sen vatsakarvoija.en ole ikinä törmännyt tälläiseen että leikattu kolli hoitaisi pentuja näin. ohessa kuva imetyksestä. Meillä menee karvisen kanssa tosi hienosti nykyään se suvaitsee näyttäytyä vieraille hetken,kaikki ihastelevat miten komea kollipoika se on. Ruokahalu on entisellään eli kun kuppi on tyhjenemässä niin ilmoitus on sen mukainen. Hyvää syksyn jatkoa, karvinen ,ellu ,esteri, elmeri ,viki-koira ja emäntä kaija

12/2005 Ginseng eli Karvinen on kasvanut ja on kaikkea muuta kuin arka. Se kiipeillee kiipeilypuussa ja ikkunaverhoissa, jos lautasella on sen mieleistä ruokaa niin herra tulee kyllä maistamaan eikä yhtään kainostele. Ellu kissan kanssa tulee toimeen ja viki koira on sen suosikki se on sen emo jonka hännän alle on hyvä mennä piiloon. karvinen antaa myös silittää mutta sylissä se ei viihdy, vieraisiin suhtautuu hyvin varovaisesti mutta uteliaasti.

Joulupipareita leivoin yhdessä karvisen kanssa,se istui pöydällä vieressä ja tarkaavaisesti seurasi leipomista ja pariin pipariin tuli kissantassun kuva. Karvinen on kertakaikkiaan mahtava kissa, ei uskoisi että se on se sama arka kissa joka elokuussa muutti tänne. mutta päätin antaa sen edetä omaa tahtiaan ja se on ollut oikea “taktiikka” sen kotiuttamisessa.luulenpa että se ei olisi näin hyvin kotiutunut jos sitä olisi väkisin yritetty silittää ym. tällä viikolla karvinen yllätti, se tuli herättämään, puski poskeani, ihana hellävarainen herätys,tosin parituntia liian aikaisin mutta satuuhan noita.ei sille kertakaikkiaan voi olla vihainen. hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta! Kaija, Karvinen, Ellu ja Viki(emo)

****

Uros, n. 3,5 kk