Ginny

10.05.2020

Alkuperä: Suomi

Ginny löysi oman kodin yhdessä Hermionen kanssa. 

14.9.2020 Kuulumisia omasta kodista:

“Arki on lähtenyt rullaamaan todella kivasti ja kummatkin kissat ovat kotiutuneet hyvin. Ekan illan pysyttelivät omissa oloissaan mutta sen jälkeen ovat ottaneet kodin omakseen. Ruoka maittaa kummallekin ja hienosti osaavat käydä laatikolla. Lapset ovat olleet todella innoissaan ja myös kissat viihtyvät lasten kanssa sängyllä loikoillen tai leluilla leikkien! Neidit ovat kyllä valloittaneet meidän perheen täysin”

***

Ginny on pieni tyttökissa, joka tuli emonsa ja veljensä kanssa sijaiskotiin kesäkuussa. Muutama päivä myöhemmin saapui sijaiskotiin myös noin pari viikkoa nuorempi Hermione. Sijaiskodissa Ginnystä ja Hermionesta on tullut parhaita kavereita, ja siksi he etsivätkin yhteistä kotia.

3.8.2020

Ginny leikkii mielellään ja on todella aktiivinen. Ginny on hieman ujompi kuin veljensä Ron ja seuraa ensin vierestä, mutta varmistettuaan tilanteen olevan turvallinen, kuoriutuu pikkukissasta reipas kaveri! Ginny ei ole sylikissa, mutta viihtyy ihmisen seurassa ja on aina ihmisen lähellä. Ginny viihtyy myös lasten seurassa. Koirien kanssa Ginny ei ole ollut tekemisissä.