Ginny (nyk. Halla)

Lisätty sivulle: 2013-11-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ginny (nyk. Halla)
24.9.2014 Halla ja Wilma saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Leikattu naaras, syntynyt n. 15.9.2013, kotihoidossa Helsingissä.

2.9.2014 Halla ja Wilma muuttivat kotihoitopaikkaan vajaa viikko sitten ja ovat osoittautuneet vallan hurmaavaksi kaksikoksi. Halla on kaunis nuori tyttökissa, joka ihastuttaa vierailijat vihreillä silmillään ja kovalla puskemisella. Halla nukkuu hoitotädin vieressä yöt ja kun herätyskello soi, Halla pitää huolen että sängystä noustaan: se tulee puskemaan ja kertomaan, että on aamu. Halla ensin katselee kauempaa, kun vieraita tulee, mutta hetken päästä se tulee tervehtimään ja kerjäämään rapsutuksia kaikilta. Hallakaan ei ole mikään nirso vaan kaikki tähän asti annettu ruoka on maistunu oikein hyvin.

25.8.2014 Halla ja kaverinsa Wilma etsivät uutta, mielellään yhteistä kotia kodissa puhjenneen allergian vuoksi. Lisätietoja tulossa.

Entisen kodin kertomaa:

Halla on reipas juniori, joka on kovinkin läheisyydenkipeä, vaikka saattaakin vierastaa tuntemattomia alussa. Nukkuu mielellään vieressä ja jääkaapille ei pääse Hallan huomaamatta; jos jossain rapisee ruokapussi niin Halla on heti paikalla vaatimassa suupalaa :) Halla sopii parhaiten vain kissakotiin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.

***

16.12.2013 Ginny muutti Helsinkiin kissan ja koiran kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

17.12.2013 Ensimmäinen yö meni oikein hienosti uudessa kodissa. :) Vähän jossain vaiheessa yötä taisi tulla veljiä ikävä ja olo oli yksinäinen, mutta Ginny ratkaisi tilanteen hyppäämällä sänkyyn ja mönkimällä meidän väliin nukkumaan. :) Siinä se torkkui suurimman osan yöstä ja kehräili.

Ruoka ei vielä oikein maistu, mutta parvekkeella on jo käyty katselemassa sadetta ja hiekkalaatikkokin löytyi hienosti! :)

Kiipeilypuuta on kynsitty ja leikkihiirelle annettu kovaa kyytiä! Tänään jäi nyt työpäivän ajaksi yksin ja vähän mietteissään näytti olevan kun lähdin, mutta eiköhän tuo pärjäile kun on muutenkin noin reipas :)

Kuvan nappasin aamulla kun juotiin yhdessä aamukahvia ja katseltiin aamu-tv.tä. ;)

***

Leikattu naaraspentu, arvioitu syntymäaika 15.9.2013 (luovutus aikaisintaan 8.12.2013).

12.12.2013 Ginnya ollaan menossa katsomaan.

5.12.2013 Lisätty Ginnylle pari uutta kuvaa.

4.12.2013 Ginny on iloinen pieni kissanpentu, joka etsii itselleen kissakaverillista kotia. Ginny on hyvin reipastunut kotihoidossa, mutta jotkut asiat saattavat vielä jännittää. Ginny ei ole varsinainen sylikissa, mutta tykkää kyllä silityksistä ja rapsutuksista. Ginny on oikein leikkisä ja tulee toimeen koirien ja ala-asteikäisten lasten kanssa. Molempia saattaa alkuun aristella, mutta hetken päästä uskalletaan jo liittyä leikkeihin.

13.11.2013 Ginny löytyi aavistuksen verran nuorempien “veljien”, Ronaldin ja Sinbadin, kanssa lokakuun lopulla porvoolaisen mummon pihalta. Tuolloin arviolta 6-7-viikkoinen pikkuneiti valloitti kotihoitajat välittömästi kauneudellaan: suurilla, tumman sinivihreillä silmillään ja kauniilla turkillaan. Ihmisiin tottumaton, kopan perällä peloissaan sähisevä pienokainen osoitti alusta alkaen rohkeaa ja uteliasta luonnetta ja sulikin jo muutamassa päivässä kehräämään sylissä.

Alkueristyksen jälkeen veljiensä seuraan liittynyt Ginny on aktiivinen ja reipas pikkukisu, joka pitää leikkimisestä niin veljiensä kanssa kuin ihan itsekseenkin. Vieraat ihmiset ja asiat jännittävät vielä vähän, mutta tutun kotihoitajan syliin Ginny kipuaa itsekin hurisemaan ja nauttimaan silittelystä. Ginny on myös aika kova tyttö juttelemaan ja osaa vaatia kovaäänisestikin ruokaa ja huomiota. Sylitellessä sillä on hauska tapa joskus katsoa napittaa suoraan silmiin ja antaa kai rapsutusohjeita vienosti miukumalla ja säksättämällä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.