Gin

20.08.2017

Alkuperä: Suomi

 

11.12.2017

Yllätyspennut alkavat olla jo yli luovutusiän, ja reippautta ja vauhtia on tullut roimasti lisää viime viikkoina. Yölliset rallit huomaa siitä, että aamulla on matot rutussa ja välillä vesikuppikin nurin. Puuhaa riittää kisuilla siis vuorokauden ympäri. Painileikkejä harrastetaan välillä keskenään ja välillä Iro-emon kanssa.

Aran emon “perimän” huomaa siitä, että pennut ovat äkkinäisille ja koville äänille edelleen hieman säikkyjä. Uusia ihmisiä kohtaan ne ovat kuitenkin hyvin uteliaita ja tulevat pian pyörimään ympärille, kun vieraita käy kylässä.

Asagi ja Gin muuttaisivat mielellään yhdessä rauhalliseen aikuiskotiin, mutta ne voivat muuttaa myös erikseen. Siinä tapauksessa niiden uusissa kodeissa tulee olla kiltti, mutta leikkisä kissakaveri odottamassa. Pienten lasten perheeseen pennut eivät sovi.

21.11.2017 Ginin, Jokonin ja Asagin emo Iro oli ollut hoitopaikassa muutaman viikon vanhemman pentunsa kanssa, kun kaikkien yllätykseksi se pyöräytti lisää pentuja. Kuudesta pennusta kolme selvisi.

Vaikka pennut ovat syntyneet ja kasvaneet kotihoitopaikassa, niiden luonteeseen on selvästi vaikuttanut melko varautunut emo. Yllättävät äänet ja liikkeet pelästyttävät kolmikon helposti, ja vieraiden ihmisten saapuessa kyläilemään tutustuminen aloitetaan hissuksiin turvapaikasta sängyn alta.

Leikitkin kolmikolla tuntuvat olevan melko rauhallisia, mutta oikeiden lelujen avulla pentuihin saa kyllä pienen rohkaisun jälkeen liikettä!

Gin viihtyy paljon sisarensa Asagin seurassa ja tämä kaksikko voisikin muuttaa uuteen kotiin yhdessä. Pienten lasten perheeseen Gin ei sovi.