Gim Lee

08/2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Varattu

Hurmaavalla raitapaitapoika Gim Leellä on elämään reipas, rento ja utelias asenne. Valjaat päällä poika nauttii luonnossa oleilusta ja kotona pidetään kunnosta huolta vauhdikkailla palloleikeillä. Puuhakkaan päivän jälkeen Gim Leestä on parasta köllötellä omien ihmisten seurassa rapsutuksista nauttien.

26.6.2020

Gim Lee on todellakin hurmuripoika ja kerännyt itselleen kunnon kasan hakemuksia. Näin ollen, emme tällä haavaa ota vastaan enempää kyselyitä Gim Leestä.

21.6.2019

Gim Lee on nuori, hyväntuulinen ja seurallinen kolli. Kissa sai sijaiskodissa nimensä sen kungfu-kattimaisen olemuksen perusteella; hän kun on kova poika pomppimaan pallojen ja muiden lelujen perässä. Myös saalistusleikit ovat terveen metsästysvietin omaavan Gim Leen mieleen.

Gim Lee tuli Rekuille kodinvaihtajana itsestään riippumattomista syistä. Reippaana poikana Gim Lee selvisi muutoksen aiheuttamasta järkytyksestä nopeasti: yhden komerossa kökötetyn aamun jälkeen poika lähti uteliaasti tutkimaan paikkoja ja kolmantena päivänä loikoili jo keskellä lattiaa rennosti.

Gim Lee nauttii ihmisten silityksistä ja kehuista paljon sekä viihtyy kaksijalkaisten touhuissa mukana. Varsinainen sylikissa Gim Lee ei ole eikä omasta halusta hakeudu syliin oleskelemaan. Hän kuitenkin antaa nostaa itsensä syliin ilman kiemurteluja, joten käsittely ja mahdolliset hoitotoimenpiteet ovat tämän kissan kanssa toteutettavissa ilman suurempia haasteita.

Gim Lee on myös osoittautunut puheliaaksi ja erityisesti aamuisin pojalla on paljon kerrottavaa kotihoitajalle. Sijaiskodissa Gim Lee on totutettu valjaisiin ja nykyään valjaiden päälle pukeminen kuin myös niissä ulkoilu sujuvat todella hyvin. Gim Lee onkin ehtinyt seikkailla valjaissa jo sijaiskodin pihapiirissä kuin myös mökillä. Seuraavana kokeiltavana aktiviteettina Gim Leen listalla on sijaisperheen kanssa veneily, asianmukaisissa pelastusliiveissä tottakai.

Gim Leelle maistuu ruoka hyvin, joskin uudessa kodissa olisi hyvä paneutua saamaan poikaa enemmän märkäruokien pariin. Tullessaan sijaiskotiin pojalle maistui ainoastaan kuivaruoka, mutta nyt on löydetty uusi herkku: revitty kana. Ruokavalion monipuolistamista tulisi kuitenkin siis jatkaa.

Gim Lee etsii kotia, jossa sen kanssa vietettäisiin paljon aikaa, keksittäisiin kivoja aktiviteetteja ja leikkejä sekä jatkettaisiin valjasulkoilua. Myös ulkotarha tai lasitettu parveke voisivat olla kova juttu. Gim Leen toiveissa on olla kodin ainoa kissa, joten uusien omistajien tulee huomioida reippaan ja aktiivisen pojan virikkeellistäminen päivittäin. Vaikka Gim Lee reipas ja seurallinen onkin, ovat kovat ja äkkinäiset äänet sille kauhistus, minkä vuoksi se ei sovi pikkulapsiperheeseen. Sijaisperheen teinin kanssa taas yhteiselo on sujunut hyvin.

Gim Lee on valmis muuttamaan aikaisintaan viikon 27 lopulla.

Summary in English

Gim Lee is a young, social and active cat, who likes to be included in his family’s daily life and enjoys affection and petting. Gim Lee is looking for a home where he can be the only cat. As Gim Lee isn’t used to having another cat as a companion, it is important, that his new owners will pay extra attention into providing Gim Lee with lots of fun activities and play sessions daily. Gim Lee is energetic and likes to play, hunt and jump with his toys. He is also used to going outside wearing a harness and enjoys it very much, so we hope this activity can be continued in Gim Lee’s new home.

Gim Lee isn’t suitable for a family with small children, but he does get along with teenagers. In his new home, Gim Lee would love to have an outdoor enclosure or a glazed balcony, to give him something to do also on his own. Gim Lee has been quite picky with wet food, preferring to eat only dry kibble, so his new owners need to introduce him to a variety of different wet foods and get him used to a more balanced and healthy diet.