Gim Lee

08/2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

1.7.2020 Aktiivinen herra Lee löysi itselleen aktiivisen helsinkiläisperheen, jossa ei ole rapsuttajista tai ulkoiluttajista pulaa.

13.7.2020

Kuulumisia uudesta kodista:

“Gim Lee on nyt ollut uudessa kodissaan viikon verran. Ensimmäinen päivä meni lähinnä saunan lauteilla makoillessa, mutta kissa rohkaistui nopeasti. Gim Lee on leikkisä ja seurallinen kissa. Hän hakeutuu seuraan erityisesti aamuisin ja iltaisin; antautuu paijattavaksi, kehrää ja leipoo sekä tietysti leikkii. Leikeissä Gim Lee oikein riehaantuu ja tekee komeita metsästyshyppyjä. Lepohetketkin Gim Lee viettää näkösällä.

Gim Leen kanssa on aloitettu naksutinkoulutus, jonka ajatuksesta hän sai nopeasti kiinni. Kissa osaa nyt antaa hienosti tassua ja seurata nenällään naksutinkeppiä. Kissa tuntuu nauttivan koulutukseen liittyvästä kiinteästä kontaktista. Ulkoilemaan emme ole vielä menneet yhdessä, koska koronakaranteenimme on vielä päällä. Valjaita on harjoiteltu kotona ja pienen alkuvastuksen (Gim Lee heittäytyy kyljelleen) jälkeen sekin sujuu.

Ruoka on maistunut kissalle koko ajan ja ihmeeksemme hän ei lainkaan vierasta märkäruokaa, vaan on syönyt sitä alusta asti hyvällä ruokahalulla. Kaikki muutkin perushommat sujuvat mallikkaasti, ainoastaan sohvan raapimisesta pitää välillä muistuttaa nostamalla kissa raapimispuun äärelle.”

***

Hurmaavalla raitapaitapoika Gim Leellä on elämään reipas, rento ja utelias asenne. Valjaat päällä poika nauttii luonnossa oleilusta ja kotona pidetään kunnosta huolta vauhdikkailla palloleikeillä. Puuhakkaan päivän jälkeen Gim Leestä on parasta köllötellä omien ihmisten seurassa rapsutuksista nauttien.

26.6.2020

Gim Lee on todellakin hurmuripoika ja kerännyt itselleen kunnon kasan hakemuksia. Näin ollen, emme tällä haavaa ota vastaan enempää kyselyitä Gim Leestä.

21.6.2019

Gim Lee on nuori, hyväntuulinen ja seurallinen kolli. Kissa sai sijaiskodissa nimensä sen kungfu-kattimaisen olemuksen perusteella; hän kun on kova poika pomppimaan pallojen ja muiden lelujen perässä. Myös saalistusleikit ovat terveen metsästysvietin omaavan Gim Leen mieleen.

Gim Lee tuli Rekuille kodinvaihtajana itsestään riippumattomista syistä. Reippaana poikana Gim Lee selvisi muutoksen aiheuttamasta järkytyksestä nopeasti: yhden komerossa kökötetyn aamun jälkeen poika lähti uteliaasti tutkimaan paikkoja ja kolmantena päivänä loikoili jo keskellä lattiaa rennosti.

Gim Lee nauttii ihmisten silityksistä ja kehuista paljon sekä viihtyy kaksijalkaisten touhuissa mukana. Varsinainen sylikissa Gim Lee ei ole eikä omasta halusta hakeudu syliin oleskelemaan. Hän kuitenkin antaa nostaa itsensä syliin ilman kiemurteluja, joten käsittely ja mahdolliset hoitotoimenpiteet ovat tämän kissan kanssa toteutettavissa ilman suurempia haasteita.

Gim Lee on myös osoittautunut puheliaaksi ja erityisesti aamuisin pojalla on paljon kerrottavaa kotihoitajalle. Sijaiskodissa Gim Lee on totutettu valjaisiin ja nykyään valjaiden päälle pukeminen kuin myös niissä ulkoilu sujuvat todella hyvin. Gim Lee onkin ehtinyt seikkailla valjaissa jo sijaiskodin pihapiirissä kuin myös mökillä. Seuraavana kokeiltavana aktiviteettina Gim Leen listalla on sijaisperheen kanssa veneily, asianmukaisissa pelastusliiveissä tottakai.

Gim Leelle maistuu ruoka hyvin, joskin uudessa kodissa olisi hyvä paneutua saamaan poikaa enemmän märkäruokien pariin. Tullessaan sijaiskotiin pojalle maistui ainoastaan kuivaruoka, mutta nyt on löydetty uusi herkku: revitty kana. Ruokavalion monipuolistamista tulisi kuitenkin siis jatkaa.

Gim Lee etsii kotia, jossa sen kanssa vietettäisiin paljon aikaa, keksittäisiin kivoja aktiviteetteja ja leikkejä sekä jatkettaisiin valjasulkoilua. Myös ulkotarha tai lasitettu parveke voisivat olla kova juttu. Gim Leen toiveissa on olla kodin ainoa kissa, joten uusien omistajien tulee huomioida reippaan ja aktiivisen pojan virikkeellistäminen päivittäin. Vaikka Gim Lee reipas ja seurallinen onkin, ovat kovat ja äkkinäiset äänet sille kauhistus, minkä vuoksi se ei sovi pikkulapsiperheeseen. Sijaisperheen teinin kanssa taas yhteiselo on sujunut hyvin.

Gim Lee on valmis muuttamaan aikaisintaan viikon 27 lopulla.