Gifu

2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

2,5-vuotias reipas ja kiltti Gifu etsii omaa kotiaan.

2.5.2023

Tämä söpö nuorimies tässä on Gifu. Hän on hurjan reipas ja utelias 2,5 vuotias kodinvaihtaja, joka haluaisi oman pysyvän kodin. Gifu on täysin sisäsiisti, kiltti ja seurallinen kissa, joka tykkää tulla rinnan päälle leipomaan ja kehräämään.

Hän nauttii mm. raksurallista, kissa tv:n katselusta ja narulla leikkimisestä. Raksut ovat Gifun suurinta herkkua ja niillä ollaan myös palkittu hienosta suoriutumisesta kynsien leikkuussa ja korvien putsaamisessa. Onnistuupa raksujen avulla kantokoppaan menokin. Gifulla oli korvatulehdus, johon hän sai lääkityksen ja tällä hetkellä hän odottaa korvakontrollia. Muuten hän on ollut perusterve.

Gifu toivoisi rauhallista, koiratonta ja lapsetonta kotia, jossa on aikaa sylityksille ja leikityksille. Gifu on tottunut elämään ainoana kissana, joten hän voisi mahdollisesti sopia kiltin kissan kaveriksi.

Summary in English

2,5-year-old brisk and kind Gifu is looking for his own home.

2.5.2023

This cute young man here is Gifu. He is a brisk and curious 2,5-year-old home changer who would like his own permanent home. Gifu is a completely indoor clean, kind and sociable cat who likes to come on your chest to bake and purr.

He enjoys e.g. dry food rallies, watching cat-TV and playing with string. Dry food is Gifu’s biggest treat and they have also been awarded for excellent performance in nail clipping and ear cleaning. With the help of dry food, going to the travel box will be successful. Gifu had an ear infection, for which he received medication and now he is waiting for an ear check up. Otherwise, he has been basically healthy.

Gifu would like a peaceful, dog-free and child-free home with time for cuddles and playtime. Gifu is used to life as an only cat, so he could possibly be suitable for a kind cat friend.