Gepsi (nyk. Uta chan)

Lisätty sivulle: 2014-09-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Gepsi (nyk. Uta chan)
12.10.2014 Gepsi ja Mega saivat yhteisen kodin Vantaalta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

13.11.2014 Molemmat kisut on ollut meillä reilun kuukauden. Ekaksi annettiin molemmille uudet nimet eli Gepsi on nyt Uta chan ja Mega on Chibi chibi. Uta chan on ollut alusta asti todella ystävällinen ja toki tottunut meihin ja kotiimme. Chibi chibi on ollut sen sijaan tosi arka. Sitä oli hankala koskea, mutta hänkin on pikkuhiljaa tottunut meihin, ja nyt me voidaan silittää häntä. Molemmat kisut juoksentelee yhdessä iltaisin, ja sitä on hauska katsella.

***

Leikattu naaras, noin 2 v, kotihoidossa Vantaalla

29.9.2014 Erittäin reipas ja ihmisrakas Gepsi kaipaisi jo pian omaan kotiin, jossa olisi tarjolla paljon silityksiä ja leikkisä kissakaveri, sillä energiaa ja huomionkaipuuta tällä neitosella tuntuu riittävän. Gepsi on mukana jokaisessa hoitohuoneen puuhassa ja usein seuraa vähintään kuononmitan päässä mitä huoneessa olijat tekevätkään. Gepsi voisi muuttaa myös jonkun pentunsa kanssa uuteen kotiin.

14.9.2014 Gepsi ja pennut siirtyivät uuteen hoitopaikkaan. Uudessa hoitopaikassaan mamma oli heti kuin kotonaan, ei ujostellut laisinkaan vaan tutki uuden paikan ja käpertyi uuden hoitomamman kainaloon päiväunille.

10.9.2014 Gepsi on kaunis ja erittäin kiltti löytökissa Sastamalasta. Gepsi rrrakastaa ihmisiä ja kiipeää syliin, heittää ihmisen jaloissa voltteja, että se huomattaisiin ja saisi osakseen silityksiä.

Gepsi saapui hoitopaikkaan 4.8. kuuden ottopennun Multi, Mysse, Mega, Miitti, Mysti ja Tradi kanssa. Gepsi on hienosti hoitanut pentuja näyttäen niille kotikissan mallia.

Gepsi on leikkisä ja viuhtoo innoissaan menemään pentujen kanssa. Neiti voisikin viihtyä toisen kissan kaverina. Hoitopaikan omia aikuisia kissoja Gepsi on nähnyt oven raosta ja on ollut niistä erittäin kiinnostunut positiivisella tavalla.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.