Geoffrey

Lisätty sivulle: 2013-10-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Geoffrey
9.3.2014 Geoffrey muutti omaan kotiin Poriin.

***

Leikattu uros, noin 1,5 v, kotihoidossa Helsingissä.

7.1.2014 Geoffrey eli Toffi on muuttunut oikeaksi seurakissaksi, niin että tulee itse hakemaan hoitoväeltä rapsutuksia ja hellyyttä. Ruoka maistuu vieläkin hyvin, mutta paino on onnistuneesti vähän laskenut kun enää ei voi napostella kaverinkin ruokia. Jääkaapin päällä lämpimässä on Toffin lemppari nukkumapaikka, mutta tykkää nukkua vieressäkin ja aamuisin herättelee hoitoväen kehräyksellä ja puskemisella.

Toffi olisi jo valmis lähtemään omaan rakastavaan kotiin. Sopii parhaiten aikuiseen kotiin ainoaksi kissaksi tai koiran kaveriksi.

15.12.2013 Geoffreyn velikin muutti jo omaan kotiin ja toiveena olisi, että Toffikin viimein jo ikioman kodin löytäisi. Ujohkon Geoffreyn kodissa voisi olla koirakavereita seurana.

27.11.2013 Geoffrey ja Ritchie siirtyivät uuteen hoitopaikkaan Helsinkiin. Kuvia ja kuulumisia tulossa, kunhan kotihoitaja poikiin ensin tutustuu.

15.10.2013 Geoffreysta on kasvanut iso nuori herra, joka Rakastaa omaa ihmistään, kunhan luottamus on ensin saatu. Geoffrey -lempinimeltään Toffi- ei ole sylipoika, (vaikka sylissä tovin viihtyykin) mutta hakeutuu mielellään lähelle silityksiä ja rapsuja vastaanottamaan; asentojen ollen välillä varsin huvittavia :) Toffin hoitopaikassa on myös koiria, joiden kanssa herra pärjääkin kuin kala vedessä. Tämä kultasilmäinen komistus voisi olla kodin ainoa kissa, koska helposti pomottaa hieman arempaa lajitoveria, mutta koiria uudessa kodissa voisi olla.

14.10.2013 Geoffreyn ja sisarusten sieni-infektio on vihdoin historiaa ja nelikko aloitti tositarkoituksella ikiomien kotien etsimisen. Uusia kuvia ja luonnekuvausta tulossa.

30.3.2013 Geoffreylla ja sisaruksilla todettiin sieni-infektio ja kissoille on aloitettu hoito, joka vie vähintään 12 viikkoa kontrollitesteineen. Kissoista ei toistaiseksi oteta vastaan kyselyitä.

5.3.2013 Geoffrey saapui Suomeen kotihoitoon.

3.2.2013 Geoffrey on ystävällinen, mutta vielä hieman ujompi pikkukolli, joka tykkää silittelystä ja kissaseurasta.

Sisarukset Geoffrey, Ritchie ja Vicky ovat löytyneet Erika-kadulta ja saatu talteen juuri ennen kovia pakkasia. Hoidossa Tallinnassa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.