Gary Cooper (nyk. Suo)

Lisätty sivulle: 2013-06-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Gary Cooper (nyk. Suo)
29.6.2013 Gary Cooper muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

4.1.2015 Terve! Suo kissalle kuuluu oikein hyvää. Vilkas ja leikkisä kissapoika. Suo painaa tällä hetkellä n. 4 kiloa, joten kovin suureksi ei liene kasva. Kotona ei muita eläinystäviä ole, mutta mummolassa kyläilessä ystävystynyt hienosti vanhempaan kollikissaan ja suomenpystykorvaan. Suuresti on iloa meille tuonut!

8.7.2013 Terve, hieman Gary Cooperin kuulumisia. Gary, nykyisin Suo, on kotoutunut hienosti uuteen kotiinsa. Suo tykkää leikkiä, nukkua ja syödä paljon, eli sikäli vaikuttaa hyvinkin normaalilta kissanpennun elämältä hänen päivärytminsä. Ensimmäinen päivä meni vielä nurkkiin tutustuessa, mutta ihan alusta asti kissa on viihtynyt sylissä ja nauttii silittämisestä. Suo ei välttämättä itse syliin kinua, mutta jos syliin ottaa, niin saman tien aloittaa kehräämään ja on siinä niin pitkään kun silittämistä piisaa. Kuljetuslaatikossa matkustaessaan alkumatkasta hieman maukuu, mutta suurimman osan automatkoista kuitenkin nukkuu, tosin kovin pitkiä retkiä ei vielä olla tehty. Ruuan suhteen kaikki tarjoamamme penturuoka on kelvannut, eli kuppi tyhjenee hyvinkin kiireisesti. Tässä vielä pari valokuvaa.

***

Leikattu urospentu, noin 12 vkoa (17.6.2013), kotihoidossa Helsingissä

14.6.2013 Gary Cooper ja veljensä Tom Cruise siirtyivät Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan Helsinkiin. Gary on nyt kastroitu, Tomilla operaatio on vielä edessä. Pojat odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

3.6.2013 Gary on yksi kollinelikon veljeksistä. Gary ja veljet ovat päätyneet eläinhoitolaan eläinsuojelullisista syistä, eli niiden syntymäkodissa olivat kissat lisääntyneet liikaa. Pojat olivat aluksi tosi ujoja, nyt jo kovasti leikkisiä ja rohkeita :). Kaikki pennut tullaan kastroimaan ennen luovutusta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.