Gamma (nyk. Juksu)

Kevät 2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

4.8.2019 Gamma, nykyisin Juksu, muutti omaan kotiin Hosuli-kissan kaveriksi.

Vilkas Gamma on taitava kiipeilijä ja hurja leikkijä.  Vaikka pikkukolli on sisaruksiaan itsenäisempi, rakastaa myös hän silityksiä.

18.7.2019

Emo Pätu ja sisarukset Alfa, Beeta, Gamma, Omega ja Niilo ilmestyivät yhtenä kesäkuisena päivänä pihapiiriin Vantaalla, jolloin alkoi operaatio perheen loukuttamiseksi. Lopulta koko joukko saatiin Rekkujen sijaiskotiin ja emo paljastui pari vuotta aiemmin lähialueella valjaista karanneeksi kissaksi. Totuttuaan hetken ihmisen tämä pentuviisikko on valmis uusiin koteihin ja myös emo pääsee takaisin omalle omistajalleen.

Sijaiskodissa Gamma on aloittanut kotikissakoulun, mutta tarvitsee uudessa kodissaan reippaan kaverin opettamaan lisää palvelusväen kouluttamisesta sekä purkamaan pentuenergiaa. Gamma rakastaa kiipeilyä ja vilistää ketterästi pitkin hoitohuoneen hyllyjä. Tämä pikkukolli on melko itsenäinen pentu, mutta nauttii silityksistä.

Pentue on eläinlääkärissä todettu terveiksi, rokotettu ja leikattu, ja heidät on sijaiskodissa madotettu ja opetettu sisäsiisteiksi. Omaan kotiin he ovat valmiita muuttamaan heti sellaisen löydyttyä.