Gameboy

Lisätty sivulle: 2014-09-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Gameboy
30.10.2014 Gameboy muutti omaan kotiin kissakaverin seuraksi.

***

Leikattu urospentu, noin 3,5kk kotihoidossa Helsingissä

7.10.2014 Gameboy lähtisi mielellään samaan kotiin siskonsa Wiin kanssa. Gameboy on vähän hitaasti lämpiävä poika, joka vielä jännittää uusia ihmisiä. Mutta kun Gameboy saa rauhassa tutustua, niin kehräämisellä ja kiehnäämisellä ei ole mitään rajaa! Se nukkuu yöt joko vieressä tai hoitotädin päällä, ja jos kylkeä kääntäessä sattuu tipahtamaan alas, niin kiipeää aina uudelleen sopivaan kohtaan. Välillä tosin ei uni maistu, vaan tekisi mieli metsästää varpaita… Gameboy onkin hurja poika saalistamaan ja leikkimään, joten se kaipaisi aktivointia ja leikkimistä myös ihmisen kanssa, vaikka sisko onkin paras painikaveri.

16.9.2014 Gameboy on kova poika kehräämään ja täysin kesy kissapoika, jos sattuu sillä tuulella olemaan. Iltaisin se tulee hoitotädin mahan päälle makoilemaan siliteltäväksi ja kehrää niin että naapuriinkin kuuluu. Nopeita liikkeitä Gameboy vielä säikähtelee ja välillä tarkkaileekin tilannetta ensin turvallisesta piilosta. Gameboyn hellyydenosoitukset voivat olla teräviä, vaikka se kovasti hyvää yrittääkin – välillä se käyttää kielen lisäksi myös hampaita ja pureskelee silittävää kättä. Gameboyn ja sisarusten elämän aiempia käänteitä voit lukea Rekkublogista http://rekkublogi.blogspot.fi

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.