Galaksi (nyk. Silva)

Lisätty sivulle: 2017-01-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Galaksi  (nyk. Silva)
27.1.2017 Galaksi sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

7.2.208 Hei, Silva-kissa (Rekku Rescue -aikaiselta nimeltään Galaksi) on kuulunut perheeseemme noin vuoden ajan, ja ajattelin tämän olevan hyvä hetki kertoa kuulumisia.

Meille tullessaan Silva oli aluksi hiukan hämmentynyt ja vaisu, mikä on tietysti ihan ymmärrettävää. Se oli kuitenkin alusta asti utelias ja ystävällinen, ja heti ensimmäisenä päivänä se esitteli meille ihastuttavan tapansa kerjätä huomiota: se nostaa oikean tassunsa poskensa viereen ja pyyhkäisee sillä ilmaa.

Vuodessa Silvasta on paljastunut leikkisä ja erittäin seurallinen tapaus, joka rakastaa monia asioita: sylissänukkumista, ruokaa, joka-aamuisia ja -iltaisia leikkihetkiä, herätyskellon soimista, villasukkia ja kaikenlaisia mustia vaatteita sekä, hämmästyttävää kyllä, ilotulitusten seuraamista ikkunasta. Yönsä se nukkuu tiukasti kiinni ihmisen kyljessä.

***

Leikuttu naaras, aikuinen.

15.1.2017 Galaksi on rauhallinen tyttökissa jolla riittää rakkautta ihmiselle. Se tykkää rapsutuksista, mutta viihtyy myös omillaan. Galaksin rutiiniin kuuluu tulla toivottamaan hyvät yöt ja käpertyä jonnekkin lähelle nukkumaan. Ihan viereen Galaksi ei kumminkaan tule. Äkilliset liikkeet pelottavat tyttöä, mutta kodin yleisistä äänistä ei ole moksiskaan.

Suljettu hiekkalaatikko ei ole Galaksi juttu ja ennen kannen poistoa, se teki kakat lattialle kotihoitopaikassa. Avoimessa vessassa se käy ongelmitta ja ulosteet päätyvät oikeaan paikkaan.

Uudelta kodilta Galaksi kaipaisi joko rauhallisen kissakaverin, mutta se voisi viihtyä myös kodin ainoana kissana. Sijaisperheessä se ärisee usein nuoremmalle energiselle ja leikkisälle kollille. Talon vanhemmasta kollista Galaksi ei välitä, sillä se kolli antaa Galaksin olla omissa oloissaan eikä vanhempi kolli riehu.

Kaiken kaikkiaan Galaksi on onnistunut hurmaamaan kotihoitajan ihanilla ilveksen korvatupsuillaan, kauneudellaan ja hellyydellä. Todella kiltti kissa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.