Gaia

Lisätty sivulle: 2013-09-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Gaia
14.1.2014 Gaia sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu naaras, aikuinen, kotihoidossa Helsingissä.

13.12.2013 Kaunis Gaia kaipaisi jo kovasti omaan kotiin! Gaia on rauhallinen ja hoitopaikkaan kotiuduttuaan kovin onnellisen oloinen aikuinen kissa jonka vaatimukset uuden kodin suhteen ovat kovin vaatimattomat: rauhallista yhteiseloa ihmisen kanssa, hyvää (märkä)ruokaa, rapsutuksia ja välillä pientä leikitystä.

17.11.2013 Gaiasta on Nyks-kaverin muutettua omaan kotiin kuoriutunut entistä seurallisempi ja avoimempi kissa, joka on aina hoitotätiä ovella vastassa häntä pystyssä iloisesti tervehtien. Hetken hyristyään ja puskettuaan Gaia jatkaa omia puuhastelujaan melko rauhalliseen tahtiin tai vetäytyy päikkäreille kiipeilytorniinsa tai hoitotädin jalkoihin, mutta huiska- tai onkilelun nähdessään Gaia jaksaa aina intoutua ihan vilkkaaseenkin leikkiin. Mikään hyperaktiivinen kissa Gaia ei missään nimessä ole ja se viihtyisikin parhaiten rauhallisemmanpuoleisessa kodissa, joko ainoana kissana tai rauhallisen ja lempeän kissan kaverina.

Gaian virtsatieongelmat eivät enää ole oireilleet lainkaan, ja se saikin eläinlääkäriltä luvan siirtyä takaisin tavalliseen märkäruokaan. Kuivaruoka on kuitenkin tältä rouvalta ikuisesti pannassa, sillä erinäisistä tarjoiluvaihtoehdoista huolimatta Gaia on todella huono juomaan, ja pelkkää märkäruokaa antamalla siis varmistetaan riittävä nesteensaanti. Myös hiekkalaatikon suhteen Gaialla on erikoinen mutta helposti toteutettavissa oleva erityisvaatimus: laatikko pitää täyttää ääriään myöten täyteen!

16.10.2013 Gaialla todettiin virtsakokeessa struviitti-kiteitä, ja rouva siirtyi erikoisruokavaliolle jota tulee uudessakin kodissa jatkaa. Myös Gaian juomiseen tulee kiinnittää erityistä huomiota, ja hoitopaikassa etsitäänkin nyt sopivaa vesiastiaa ja -makua joka Gaiaa erityisesti houkuttaisi. Virtsavaivat usein kärjistyvät stressitilanteissa, joten Gaialle olisikin hakusessa rauhallinen aikuiskoti joko ainoana kissana tai lempeän kissan kaverina.

Muutoin Gaia on palautunut hienosti sekä pennuista että sterilaatiosta. Se on edelleen melko rauhallinen, mutta leikkii päivittäin sekä itsekseen että ihmisen kanssa leluilla. Myös hippaleikit Nyksin kanssa ovat Gaian mieleen, ja se on myös alkanut hakeutua enemmän ja enemmän ihmisenkin seuraan siliteltäväksi. Vaikka se onkin alusta asti ollut kiltti ja reipas, tuntuu Gaiassa olevan vielä hoitotädille aukeamattomia ulottuvuuksia, ja uskonkin että siitä kuoriutuu sitten omassa, rauhallisemmassa kodissa vieläkin seurallisempi tyyppi!

15.9.2013 Gaia on kaunis kilppariemo joka tuli yhdistyksen hoiviin Nyks-kaverinsa sekä pentujensa kanssa. Tunnollisesti sekä omia, Nyksin lapsia että orpopentuja hoidettuaan Gaia siirtyi toiseen hoitopaikkaan palautumaan rankasta emo-urakasta. Toistaiseksi uudessa paikassa on lähinnä syöty ja levätty, toki silitysten hakua unohtamatta, mutta varmasti ajan kanssa leikkisämpikin vaihde rouvasta löytyy.

Gaia rakastaa ikkunasta ulos kuikuilua ja nauttisi varmasti täysin rinnoin lasitetusta tai verkotetusta parvekkeesta jolta seurata maailman menoa. Ainakin Nyksin kanssa Gaia tulee hyvin toimeen, mutta saattaisi nauttia myös ainokaisena elämisestä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

Haluamme tukea Gaian kodinlöytymistä ja neidistä peritäänkin ERITYISKULUKORVAUS 60€, koska Gaia joutuu struviitti-kiteiden takia syömään erityisruokia ja muutoinkin sen terveyttä tulee seurata. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.