Fuuga (nyk. Sören)

Lisätty sivulle: 2011-06-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Fuuga (nyk. Sören)
25.7.2011 Froggy ja Fuuga muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

14.6.2013 Pojat ovat hyvin ihmis- ja eläinrakkaita kissoja. Pojat kotiutuivat hyvin heti ja tulivat heti toimeen koiran ja toisen kissan kanssa. Pojat ovat hyvin vilkkaita ja iloisia kissapoikia.

***

Urospentu, noin 3,5kk (heinäkuussa 2011), kotihoidossa Helsingissä

Kuulumisia kotihoitopaikasta:

19.7.2011 Fuuga tykkää kovasti muista kissoista, on vähän ihastunut mun Åke kissaan. ;-) Åke on sellainen tosi iso ja turvallinen poika. Kaikki juoksevat täällä ihan hullun lailla ja eivät välitä mun kissoista. Huomaa, että ovat hyvin tottuneita ihmisiin. Minä olen heille tuki ja turva, heti kun tulee joku paha tilanne ja he kuulevat mun äänen he rauhoittuvat heti. Luottavaisia pikkukissoja!

17.7.2011 Pikkukokollit Froggy, Filo ja Fuuga siirtyivät Helsinkiin odottamaan omaan kotiin pääsyä, sillä Tallinnan hoitopaikka oli niin tupaten täynnä kissoja. Toivottavastin nämä pienet pojat löytävät pian omat kodit!

***

13.7.2011 Fuuga olisi valmis lähtemään omaan kotiin.

19.6.2011 Sisarukset Fuuga, Fiia ja Fiinu odottavat omaa kotiaan kotihoitopaikassa Tallinnassa. Pennut ovat valmiita lähtemään koteihinsa heinäkuun puolivälissä.

Pennut ovat jo kodin saaneiden Atte-Urhon ja Anelma-Unelman sisaruksia, emoa ei aiemmin saatu kiinni hylätyn mielisairaalan alueelta missä kissat ovat eläneet.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.