Funtik

Lisätty sivulle: 2008-10-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Funtik
5.12.2008 FUNTIK JA FAMU MUUTTIVAT YHDESSÄ OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

10.12.2008 Kissat ovat kotiutuneet hyvin, ja Famua saa jo silloin tällöin silittää pitkäänkin kunhan sitä on ensin lahjonut leikillä ja herkuilla puolisen
tuntia. Öisin varsinkin famu kiipeää sänkyyn ihmettelemään omistajiaan. Funtik on rauhallinen, nukkuu paljon eikä oikein innostu leikkimisestä. Silitykset kyllä kelpaavat. Famusta huomasimme heti alkuun että hän on todella “puhelias”. Jatkuvasti kävellessään tai juostessaan hän “kurisee”. Kurina kuulostaa hauskalta maukumisen ja kehräämisen välimuodolta. Silloin tällöin Funtik vastaa samanlaisilla äänillä.

****

LEIKATTU UROS noin 1v 5kk (marraskuussa 2008)/Vantaalla

29.11.2008 Funtik on hauska kissa, se on varsin rauhallinen ja leppoisa jässikkä joka tuntuu ottavan elämän rauhallisesti. Funtikin paras kaveri on Famu ja olisikin ihana juttu jos tämä hupaisa parivaljakko pääsisi yhdessä omaan kotiin!

9.10.2008 Funtik on asunut koko ikänsä kadulla, mutta tottunut ihmisiin, sillä rakennusmiehet pitivät sen perheineen välillä lämpimässä parakissa ja ruokkivat kissoja. Funtik oli ihan sylikissa jo heti hoitokotiin pääsyä seuraavana päivänä ja onkin oikein mukava kotikissa. Funtik on saanut nimensä rakennusmiehiltä ja se kuvaa kuinka pieni rakkaus Funtik pienenä oli, nythän se on jo iso rakkauspakkaus:)

Koko pesue Funtik, Fauna, Fargo, Famu ja Fino on löydetty rakennustyömaalta, mutta ne ovat tottuneet ihmiseen pienestä pitäen ja ovat jo kuin kotikissoja.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.