Froh (nyk. Eddie)

13.05.2018

Alkuperä: Suomi

Froh on villi ja vauhdikas pojankoltiainen, jolle paini ja leikki ovat elämän suola. Leikin jälkeen kelpaakin kömpiä ihmisen kainaloon ottamaan hyvinansaitut torkut.

26.10.2018

Froh sai kodin kahden kissan kaverina Helsingistä.

9.8.2018

Siinä, että sisarukset muuttavat omiin koteihinsa, on Froh´n mielestä hyviä ja huonoja puolia. Toisaalta ihmisen sylipaikka on useammin vapaana, toisaalta kohta on tylsää, kun painikaverit vähenevät.

2.8.2018

Frohn emo on navettakissa, jonka todettiin olevan nuoresta iästään huolimatta tiine. Sijaiskodissa se synnyttikin pennut, joista yksi on tämä komea kollipojan alku.

Froh on tyypillinen pentu, jonka päivät kuluvat leikiten, syöden ja nukkuen. Lisäksi kuten jokaisen kollin elämään kuuluu, niin veljen kanssa painiminen ja siskojen kiusaaminen on tärkeätä. Froh ei ole kovin kiinnostunut kiipeilemisestä tai hyppimisestä, mutta lattian pinta-ala on sijaiskodissa hyödynnetty täysin ravaamalla ympäriinsä.

Froh on alusta alkaen tottunut sekä ihmisiin että toisiin kissoihin. Uuteen kotiin Froh lähtisi mielellään veljensä Donnerin kanssa. Jos tämä ei onnistu, niin uudessa kodissa tulisi olla toinen energinen kissakaveri, joka jaksaa ravata ympäriinsä painien ja leikkien sekä jonka viereen Froh voisi nukahtaa.