Froggy (nyk. Sixten)

Lisätty sivulle: 2011-06-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Froggy (nyk. Sixten)
25.7.2011 Froggy ja Fuuga muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

14.6.2013 Pojat ovat hyvin ihmis- ja eläinrakkaita kissoja. Pojat kotiutuivat hyvin heti ja tulivat heti toimeen koiran ja toisen kissan kanssa. Pojat ovat hyvin vilkkaita ja iloisia kissapoikia.

***

Urospentu, noin 3,5 kk (heinäkuussa 2011), kotihoidossa Helsingissä

Kuulumisia kotihoitopaikasta:

19.7.2011 Froggy on tosi reipas ja tykkää jopa olla sylissä ja tykkää rapsutuksista. Kaikki juoksevat täällä ihan hullun lailla ja eivät välitä mun kissoista. Huomaa, että ovat hyvin tottuneita ihmisiin. Minä olen heille tuki ja turva, heti kun tulee joku paha tilanne ja he kuulevat mun äänen he rauhoittuvat heti. Luottavaisia pikkukissoja!

17.7.2011 Pikkukokollit Froggy, Filo ja Fuuga siirtyivät Helsinkiin odottamaan omaan kotiin pääsyä, sillä Tallinnan hoitopaikka oli niin tupaten täynnä kissoja. Toivottavastin nämä pienet pojat löytävät pian omat kodit!

***

13.7.2011 Froggy olisi valmis lähtemään omaan kotiin.

19.6.2011 Filo, Frollo ja Froggy löytyivät n. 2 viikon ikäisinä hylätyn mielisairaalan alueelta, kun niiden emo toi ne kellarista ulos ja hylkäsi maahan. Veljekset otettiin kotihoitoon jossa onneksi Fuugan, Fiian ja Fiinun emo otti ne omakseen ja on hoitanut ja imettänyt niitä. Pennut ovat valmiita lähtemään omaan kotiinsa heinäkuun puolivälissä.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.