Frits

Lisätty sivulle: 2013-09-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Frits
19.9.2013 Frits sai kodin Vantaalta yhdessä sisarensa Fridan kanssa.

***

Leikattu urospentu, syntynyt 27.6.2013 kotihoidossa Helsingissä. Luovutusiässä vko 38 lopussa

11.9.2013 Frits on sosiaalinen ja leikkisä pieni kissa. Erityisesti telmiminen Fridan kanssa, pallorata ja hiirilelut ovat suosikkeja. Frits rakastaa rapsutuksia ja on kova kehräämään. Lisää kuvia tulossa.

Monni, Frida ja Frits ovat sisarukset jotka syntyivät yhdistyksen hoitopaikassa. Emo saapui Satakunnasta yhdistykselle masussaan pienet pennut.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.