Friidu

08.08.2019

Alkuperä: Suomi

Friidu on Chocokatit-pentueen suurisilmäinen, monivarpainen prinsessa.

20.10.2019

Friidu on herättänyt paljon kiinnostusta, ja siitä on tullut todella paljon kyselyitä! Emme toistaiseksi enää vastaanota Friidusta tiedusteluita.

16.10.2019

Friidun emo Choco saapui Rekkujen sijaiskotiin hoivaamaan ja kasvattamaan neljää pentuaan, Fiiua, Fransia, Friidua ja Felixiä. Nyt nämä virtapakkaukset lähestyvät luovutusikää ja etsivät ikiomia kotejaan.

Friidulla on veljensä Felixin tavoin huikean paljon varpaita, mutta nepä eivät tämän neidin menoa hidasta, päinvastoin! Friidu on kiinnostunut ympäristöstään, mutta ei ole ihan siskonsa Fiiun kaltainen vilpertti kiipeilyn suhteen. Menoa ja meininkiä kuitenkin riittää, kun leikkiin ryhdytään. Friidu tykkää syödä mieluiten omassa rauhassa sisaruksiltaan. Toki oikein nälkäisenä samalle kupille mahtuu, mutta monesti Friidu odottaa, kunnes muut ovat syöneet ja ruokailee tämän jälkeen itsekseen. Friidu on tottunut monenlaiseen ruokaan ja on tykästynyt myös raakaruokaan.  Friidu myös nauttii ihmisen kasvojen pusuttelusta sekä makoisista päiväunista sylissä. Hoitotoimet onnistuvat Friidun kanssa hyvin. Neiti käy myös hienosti laatikolla, kuten prinsessan arvolle sopii. Friidu sopisi hyvin myös lapsiperheeseen kiltin luonteensa vuoksi. Friidu kaipaa leikkisää kissakaveria, joten uudessa kodissa voisi olla nuori ja energinen tyttökissa odottelemassa. Emme luovuta pentuja ainoaksi kissaksi.