Fridolin (nyk. Mini)

12.08.2021

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

7.5.2024

Mini palasi Rekku Rescuelle uutta kotia etsimään.

Mini on nyt kolmivuotias herttainen tyttökissa, joka saapui sijaiskotiin yhdessä veljensä Rokin kanssa. Mini on saapunut yhdistykselle alunperin pentuna ja nyt palautunut Rekku Rescuelle itsestään riippumattomista syistä. Mini on sisaruksista hieman arempi, mutta kuitenkin ystävällinen ja oli haistelemassa hoitajien käsiä jo heti saavuttuaan.

Mini pysyy tyypillisesti vähän etäämmällä menoa seuraillen, mutta tulee myös silitettäväksi ja on veljensä tavoin ovella vastassa kotiin tullessa.

Mini on leikattu ja rokotettu, ja etsii kotia joko yhdessä veljensä Rokin kanssa, tai vaihtoehtoisesti kotia, jossa olisi sille kaveriksi nuorehko, kiltti tyttökissa. Mikäli Mini ja Rokki muuttavat samaan kotiin, tulee kodissa olla riittävästi tilaa (esimerkiksi useampi kerros), jotta Mini pääsee tarvittaessa myös omaan rauhaan energisemmän veljensä tieltä. Mahdollisen uuden kissakaverin tapauksessa omistajalla tulee olla valmiudet totuttaa kissat toisiinsa rauhallisesti ja ajan kanssa.

 

12.01.2022 Fridolin muutti loppuelämän kotiinsa yhdessä veljensä Fridolfin kanssa. Fridolin tunnetaan nykyisin nimellä Mini.

***

Fridolin on porukan pienin pentu, mutta pysyy aina vaivatta menossa mukana. Se on asunut hoitoperheessä kolmen sisaruksensa, emon ja isänsä kanssa.

Fridolin on luonteeltaan leikkisä ja hauska, ja poppoon pienimpänä se on kehittänyt hyvät taktisen tarkkailijan vaistot. Viekas ja veikeä neiti riehuu kyllä leikeissä mukana siinä missä muutkin, mutta jää myös usein piiloon odottamaan täydellistä tilaisuutta hyökätä ja yllättää. Fridolin ei välttämättä ole ilmeisin sylikissa, mutta rauhoittuessaan saattaakin yllättäen kömpiä toisen pennun kaveriksi syliin.

Fridolin löytyy usein ikkunalaudalta tarkkailemasta kaupungin vilinää ja vilskettä, tai kaapin päältä kurkkimasta uteliaasti oman kodin elämää. Se näyttää aina vähän siltä, että sillä on kujeet mielessä, ja useamman kerran tutkimusmatkoillaan Fridolin onkin löytynyt esimerkiksi tiskikaapista tai pyykkikorista. Narut ja pehmeät pikkulelut ovat neidin lempileluja, ja niiden kanssa se jaksaakin riehua vaikka kuinka pitkään. Riehumisen tai ruokailun jälkeen Fridolin käpertyy usein Fridolfin kylkeen nukkumaan ja muistuttaa puuhakasta veljeäänkin ottamaan päiväunet aina silloin tällöin.

Fridolin on vauhdikkaina hetkinä pistänyt kukkaruukun jos toisenkin kumoon päästäkseen maistelemaan niiden lehtiä, joten kannattaa varautua siirtämään myrkylliset ja arvokkaat kasvit turvaan.

Kaikki pennut ovat opetelleet syömään erilaisia märkäruokia, eikä vielä ole tullut vastaan ruokaa joka ei kelpaisi. Kantokoppaan menemistä ja automatkailua on treenattu ja ne sujuvat ongelmitta, ja pennut ovat tottuneet käsittelyyn kuten nostamiseen ja kynsien leikkaamiseen. Myös matolääke ja antibiootit ovat menneet alas mainiosti.

Fridolin tulee hyvin toimeen veljensä Fridolfin kanssa, ja lähteekin hänen kanssaan uuteen kotiin.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Iina / 050 379 8774

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

iinarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Fridolin (nyk. Mini)

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.