Fridolin (nyk. Mini)

12.08.2021

Alkuperä: Suomi

12.01.2022 Fridolin muutti loppuelämän kotiinsa yhdessä veljensä Fridolfin kanssa. Fridolin tunnetaan nykyisin nimellä Mini.

***

Fridolin on porukan pienin pentu, mutta pysyy aina vaivatta menossa mukana. Se on asunut hoitoperheessä kolmen sisaruksensa, emon ja isänsä kanssa.

Fridolin on luonteeltaan leikkisä ja hauska, ja poppoon pienimpänä se on kehittänyt hyvät taktisen tarkkailijan vaistot. Viekas ja veikeä neiti riehuu kyllä leikeissä mukana siinä missä muutkin, mutta jää myös usein piiloon odottamaan täydellistä tilaisuutta hyökätä ja yllättää. Fridolin ei välttämättä ole ilmeisin sylikissa, mutta rauhoittuessaan saattaakin yllättäen kömpiä toisen pennun kaveriksi syliin.

Fridolin löytyy usein ikkunalaudalta tarkkailemasta kaupungin vilinää ja vilskettä, tai kaapin päältä kurkkimasta uteliaasti oman kodin elämää. Se näyttää aina vähän siltä, että sillä on kujeet mielessä, ja useamman kerran tutkimusmatkoillaan Fridolin onkin löytynyt esimerkiksi tiskikaapista tai pyykkikorista. Narut ja pehmeät pikkulelut ovat neidin lempileluja, ja niiden kanssa se jaksaakin riehua vaikka kuinka pitkään. Riehumisen tai ruokailun jälkeen Fridolin käpertyy usein Fridolfin kylkeen nukkumaan ja muistuttaa puuhakasta veljeäänkin ottamaan päiväunet aina silloin tällöin.

Fridolin on vauhdikkaina hetkinä pistänyt kukkaruukun jos toisenkin kumoon päästäkseen maistelemaan niiden lehtiä, joten kannattaa varautua siirtämään myrkylliset ja arvokkaat kasvit turvaan.

Kaikki pennut ovat opetelleet syömään erilaisia märkäruokia, eikä vielä ole tullut vastaan ruokaa joka ei kelpaisi. Kantokoppaan menemistä ja automatkailua on treenattu ja ne sujuvat ongelmitta, ja pennut ovat tottuneet käsittelyyn kuten nostamiseen ja kynsien leikkaamiseen. Myös matolääke ja antibiootit ovat menneet alas mainiosti.

Fridolin tulee hyvin toimeen veljensä Fridolfin kanssa, ja lähteekin hänen kanssaan uuteen kotiin.