Fridolfina

12.08.2021

Alkuperä: Suomi

18.01.2022 Fridolfina muutti loppuelämän kotiinsa yhdessä veljensä Friskuksen kanssa.

***

Fridolfina on kaunis ja ketterä pikku kissa, joka on asunut hoitoperheessä kolmen sisaruksensa, emonsa ja isänsä kanssa.

Fridolfina on itsevarma ja itsenäinen pentu, ja se hakeutuu mielellään ihmisten lähelle. Aina tarjottaessa neidille kelpaavat rapsutukset, päikkärit sylissä tai pötköttely sängyssä. Fridolfina tulee usein jalkoihin pyörimään tai viereen istumaan halutessaan syliin.

Pentu leikkii sisarustensa kanssa paljon ja rakastaa juosta erilaisten pallojen ja rapisevien pikkulelujen perässä, tai seurailee paljon veljiensä meininkiä ja lähtee sitten tekemään perässä. Erilaiset narut, höyhenlelut ja pienet pehmohiiret ovat Fridolfinan lemppareita, mutta kuten muillekin pennuille, lähes mikä tahansa kelpaa leluksi, joten mitään arvokasta ei kannata jättää tassujen ulottuville.

Myös viherkasvit kiinnostavat Fridolfinaa kovasti, joten myrkyllisiä kasveja kodissa ei voi olla.

Kaikki pennut ovat opetelleet syömään erilaisia märkäruokia, eikä vielä ole tullut vastaan ruokaa joka ei kelpaisi. Kantokoppaan menemistä ja automatkailua on treenattu ja ne sujuvat ongelmitta, ja pennut ovat tottuneet käsittelyyn kuten nostamiseen ja kynsien leikkaamiseen. Myös matolääke ja antibiootit ovat menneet alas mainiosti.

Fridolfina tulee hyvin toimeen veljensä Friskuksen kanssa, ja lähteekin hänen kanssaan uuteen kotiin!