Fridolf (nyk. Rokki)

12.08.2021

Alkuperä: Suomi

12.01.2022 Fridolf muutti loppuelämän kotiinsa yhdessä siskonsa Fridolinin kanssa. Fridolf tunnetaan nykyisin nimellä Rokki.

***

Fridolf on hauska ja päättäväinen pieni kissapoika. Se on asunut hoitoperheessä kolmen sisaruksensa, emonsa ja isänsä kanssa.

Fridolf on aina ensimmäisenä kokeilemassa kaikkea uutta: se hyppäsi ensimmäisenä ulos pentujen aitauksesta, opetteli vessassa käymistä ja kiipesi keittiön kaappien päälle. Kaikki mikä liikkuu kiinnostaa ja kaikkea tekee mieli maistaa! Fridolf painii pelottomasti niin sisarustensa kuin kolme kertaa isomman isänsä kanssa ja hakee usein innokkaasti muita pentuja leikkimään.

Pennun lempileluja ovat narut ja pallot, joissa on jotain rapisevaa tai helisevää sisällä, mutta pienelle riiviölle kelpaa kyllä ihan mikä tahansa leluksi. Tärkeät paperit ja arvoesineet kannattaa nostaa piiloon. Kannattaa myös varautua ajoittaiseen varpaiden ja johtojen järsimiseen.

Viherkasveissa kiipeily ja lehtien maistelu ovat myös Fridolfin lempipuuhaa, joten myrkyllisiä kasveja ei kannata pennun ulottuville jättää.

Kaikki pennut ovat opetelleet syömään erilaisia märkäruokia, eikä vielä ole tullut vastaan ruokaa joka ei kelpaisi. Kantokoppaan menemistä ja automatkailua on treenattu ja ne sujuvat ongelmitta, ja pennut ovat tottuneet käsittelyyn kuten nostamiseen ja kynsien leikkaamiseen. Myös matolääke ja antibiootit ovat menneet alas mainiosti.

Fridolf tulee hyvin toimeen siskonsa Fridolinin kanssa, ja lähteekin hänen kanssaan uuteen kotiin.