Fridius

Lisätty sivulle: 2017-03-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Fridius
30.3.2017 Fridius sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

12.4.2017 Fridius on asunut nyt melkein kaksi viikkoa meillä, voi jo sanoa Fridiuksen sopeutuneen hyvin. Ensimmäisinä öinä Fridius harjoitti äänihuuliaan mikäli kuuli jotain ja heräsi, enää tätä piirrettä ei ole. Todella äänekäs tapaus hän kuitenkin on! Koko ajan jutellaan, mikä onkin hauskaa toisenkin kissan ollessa puhelias. Fridius menee juttelussaan hieman ragdoll-Manua pidemmälle, ja laulaa mm. syödessään ja herätessään. Muitakin hauskoja tapoja löytyy: välillä Fridius nukkuu jalat taaksepäin “sammakkona” – ilmeisesti sijaiskodista opittua – ja joskus tapahtuu niin jännittäviä asioita, että täytyy ihmetellä “mangustina”, kuten kuvista näkyy.

Manuun Fridius on tottunut hyvin, aluksi kissat olivat erillään ja saivat haistella välillä kissaportin läpi toisiaan. Painimaan eivät pojat ole vielä ryhtyneet, mutta takaa-ajoa ja leikkimielisiä tassutappeluita käydään. Lähekkäin nukutaan yöt ja päiväunet, Fridius mahan päällä tai peiton alla ja Manu rinnan vieressä. Manu suojelee myös ruokaansa hyvin aina nälkäiseltä Fridiukselta, joten ongelmaa ei syntynyt siitäkään. Fridius todella söisi kaiken eteen tulevan, silmän välttäessä se nappasi vähän aikaa sitten parsakaalta pöydältä ja yritti syödä. Näitä tapoja hieman vielä harjoitellaan.

Aivan ihana nuori mies kaiken kaikkiaan, olemme kaikki ihastuneita häneen!

***

Leikattu uros, syntynyt 8/2016, kotihoidossa Helsingissä.

20.3.2017 Fridius on utelias ja seurallinen pikkupoika. Ei täysin sylikissa, mutta tykkää rapsutuksista ja leikkimisestä. Joskus vielä saattaa säikähtää aluksi, koska vaikka on aina ollut sisäkissa, pienempänä ei ole ollut sosiaalisia tilanteita tarpeeksi. Tulee halutessaan nukkumaan jalkopäähän ja on aina valmiina jääkaapilla odottamassa herkkuja. Ruoka maistuu vähän liiankin hyvin, joten lihomista tulee pitää silmällä. Toisaalta ruoan perässä on helppo totuttaa uusiin asioihin.

Tulee hyvin toimeen hoitopaikan kissojen kanssa ja Fridiuksen tulevassa kodissa tulisikin olla reipas kissakaveri.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.