Frida

Lisätty sivulle: 2013-09-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Frida
19.9.2013 Frida sai kodin Vantaalta yhdessä veljensä Fritsin kanssa.

***

Leikattu naaraspentu, syntynyt 27.6.2013 kotihoidossa Helsingissä. Luovutusiässä vko 38 lopussa

11.9.2013 Fridalle ruoka maistuu erityisen hyvin, joten tyttö onkin pentueen isoin pentu. Frida on leikkisä ja tykkää juosta rallia toisten pentujen kanssa. Leluhiiret ja pallorata on kovassa käytössä. Frida tykkää nukkua joko veljensä tai hoitotädin vieressä. Lisää kuvia tulossa.

Monni, Frida ja Frits ovat sisarukset jotka syntyivät yhdistyksen hoitopaikassa. Emo saapui Satakunnasta yhdistykselle masussaan pienet pennut.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.