Frida

Lisätty sivulle: 2017-03-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Frida
3.4.2017 Frida sai kodin Espoosta toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

10.4.2017 Frida on nyt asustellut luonani viikon ajan. Se on jo tässä ajassa muuttunut ja kesyyntynyt valtavasti.

Ensimmäiset yöt kuluivat raukan lohduttomasti itkiessä hoitokodin vanhojen kaverien perään. Fridan “tukikohta” oli sohvan alla takimmaisessa nurkassa, jonne se säntäsi vähänkin säikähtäessään. Pikku hiljaa se on ottanut uuden reviirin omakseen ja oppinut luottamaan myös minuun. Vaikka jatkuva “karjunta” on nyt loppunut, on Friida edelleen hurjan verbaalinen tapaus ja juttelee paljon. Myös ruokahalu on kehutun suuruinen.

Frida on kovin huomionhaluinen ja vaatii silityksiä jatkuvasti. Nukkuu parhaiten kun saa olla vieressäni sohvalla. Toinen kissani Vanamo on ottanut tulokkaan vastaan vähän uhmakkaasti, mutta näyttää silti ymmärtävän toisen olevan vasta pieni. Alun molemminpuoliset sähinät ja murinat ovat jääneet, ja pari leikkistä spurttiakin on jo otettu. Vaikuttaa lupaavalta!

Fridan kanssa aletaan seuraavaksi harjoittelemaan valjasulkoilua ja perushoitotoimenpiteitä. Arki sujuu jo tosi mutkattomasti. Olen kaiken kaikkiaan todella iloinen että sain tarjota Friidalle kodin ja että se sopeutui näinkin helposti.

***

Leikattu naaras, syntynyt 8/2016, kotihoidossa Helsingissä.

19.3.2017 Frida on vielä hieman epävarma kissaneiti, joka on kotihoitopaikassa jo parissa viikossa rohkaistunut kovasti. Tuttu ihminen saa Fridaa silittää, vieraiden saapuessa Frida pysyttelee muiden kissojen mukana näkyvillä, mutta ei anna vieraiden koskea. Frida kaipaakin varmasti uudessa kodissa ymmärrystä ja aikaa, mutta sillä on kaikki edellytykset voittaa epävarmuutensa.

Frida tulee erittäin hyvin toimeen kotihoitopaikan kissojen kanssa. Se tarvitseekin uudessa kodissa ehdottomasti rohkean ja ystävällisen kissan kaverikseen. Ikänsä mukaisesti Frida on leikkisä ja aktiivinen kissa, joten leikkikaveri on paikallaan tämän vauhdikkaan neidin kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.