Freija

Lisätty sivulle: 2011-06-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Freija
5.3.2012 FREIJA MUUTTI OMAAN KOTIIN RIIHIMÄELLE

****

LEIKATTU NAARAS, kotihoidossa Järvenpäässä

22.2.2012 Freija hakee huomiota ja paijauksia, joista nauttii todella paljon. Freija myös suostuu olemaan sylissä hetken, muttei toki itse syliin kiipeä ja vähän vielä stressaa sylittämistä. Neidin harjaus onnistuu muttei vatsasta eikä villahousuista. Freija sopii mainiosti ainoaksi kissaksi, täällä on ollut hieman vaikeuksia rehentelevien poikien kanssa.

Freija on sellainen hitaasti lämpiävä tapaus ja tulevalta kodilta toivotaan kärsivällisyyttä ja ymmärrystä neidin ujoudelle. On aikamoinen “yhden ihmisen kissa”ja oman ihmisen seurassa olosta nauttii, mutta vieraista ei välitä. Varmasti rauhallisessa kodissa tämä kiltti tyttönen kesyyntyisi aivan ihanaksi sylimussukaksi.

21.11.2011 Freija oli pitkään karkuteillä, mutta nyt se saatiin takaisin hoitopaikan turvaan. Freija ei onneksi ollut villiintynyt karkureissullaan, vaan tuntuu nauttivan kun pääsi turvallisesti takaisin sisätiloihin.

27.6.2011 Thor ja Freija odottavat omaan kotiin pääsyä, joko yhdessä tai erikseen, kotihoitopaikassa Järvenpäässä.

Freija on puolipitkäkarvainen tyttökissa. Se on vielä hieman ujo, mutta tottuessaan kotihoitajaansa se on rohkaistunut vähän enemmän. Ei silti ole vielä ihan kesy sylikissa, antaa tosin paijata jos tuntee olonsa muuten turvalliseksi. Vaatii vähän kärsivällisyyttä päästä samalle aaltopituudelle Freijan kanssa. Kaikenkaikkiaan rauhallinen ja tyyni tyttö, edes säikähtäessään ei sähise eikä raavi, lähtee vain pois.

Thor ja Freija ovat lähtöisin Vihdin “Kissapuutarha” -projektista, josta löytyy lisätietoja Rekku Rescuen keskustelufoorumilla täällä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.