Fred A

Lisätty sivulle: 2013-08-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Fred A
14.8.2013 Fred A muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Leikattu urospentu, noin 11 vkoa. Luovutus aikaisintaan 13.8.2013, kotihoidossa Helsingissä.

12.8.2013 Fred A:ta ollaan menossa katsomaan. Lähiaikoina on uusia pentuja tulossa sivuille koteja etsimään.

6.8.2013 Fred kävi tänään kastroitavana ja on valmis valloittamaan ikioman ihmisen sydämen.

4.8.2013 Fred A on sympaattinen pikkukissa, joka säntää hoitomammaa vastaan ovelle ja osallistuu muutenkin arjen askareisiin aktiivisesti. Fredillä on vaimea ääni, jolla komentaa antamaan ruokaa ja ilmoittaa mielipiteensä jos jää ilman huomiota. Sylissä viihtyy ja menee jopa ihan veteläksi huomiosta, jos vain leikeiltään malttaa siihen jäädä makoilemaan. Fred A kaipaa kotia, jossa on kissakaveri ja saa osakseen paljon huomiota ja rakkautta omilta ihmisiltään. Fred voisi muutta omaan kotiin myös jomman kumman sisarensa kanssa.

Fred A, Greta G ja Gregory P (Shirley T) ovat sisaruksia ja lähtöisin Satakunnasta. Pennut saapuivat yhdistyksen hoitokotiin noin viikon ikäisinä emonsa kanssa ja pennut ovatkin tottuneita ihmisiin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.