Frans

08.08.2019

Alkuperä: Suomi

Frans on Chocokatit-pentueen haaveilija, jota eivät maailman kiireet paina.

21.10.2019

Olemme vastaanottaneet Fransista suuren määrän tiedusteluita, ja toistaiseksi emme ota hänestä enempää kyselyitä vastaan.

16.10.2019

Fransin emo Choco saapui Rekkujen sijaiskotiin hoivaamaan ja kasvattamaan neljää pentuaan, Fiiua, Fransia, Friidua ja Felixiä. Nyt nämä virtapakkaukset lähestyvät luovutusikää ja etsivät ikiomia kotejaan.

Frans on luonteeltaan Chocokateista ujoin, mutta rohkaistuu tavallisen kissanpennun tapaan helposti leikkimään ja tutkimaan maailmaa päivittäin. Uudet äänet hieman jännittävät alkuun, mutta ihmisen tai kissakaverin avulla Frans rohkaistuu ja uskaltaa tulla tutkimaan ja leikkimään. Leikkihiiren saalistaminen on Fransin lempipuuhaa ja hiiren saadessaan osaa Frans murista sisaruksilleen hyväntahtoisesti. Vauhtiin päästessään ei Frans pysähdy kuin vasta kun väsymys alkaa painamaan. Frans viihtyy sylissä ja saattaakin käpertyä päiväunille ihmisen syliin. Frans on todella kiltti. Luonteensa vuoksi Frans sopii myös perheeseen jossa on lapsia. Frans osaa käydä tarpeillaan hienosti laatikolla ja ruokakin maistuu monipuolisesti. Fransin lempiruokaa on erilaiset lihanpalat, mutta myös muu ruoka kelpaa mainiosti. Hoitotoimet sujuvat myös oikein hienosti. Frans muuttaisi uuteen kotiin mieluusti yhdessä veljensä Felixin kanssa.