Franky

Lisätty sivulle: 2013-11-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Franky
5.12.2013 Franky muutti omaan kotiin Porvooseen.

***

Leikattu naaraspentu, noin 10 vko (marraskuussa 2013), kotihoidossa Helsingissä

Kuulumisia kotihoidosta:

16.11.2013 Franky on hyvin kehittynyt täällä meillä, painoa oli viime mittauksella kilon verran. Se tulee toimeen muiden kissojen kanssa, leikkii paljon yksin lelujen kanssa ja muiden kissojen kanssa leikkii mm. jahtaamista. Franky yrittää pomotella joitain kissoja: toisen kissani se jättää rauhaan, mutta toista se yrittää ärsyttää koko ajan ja myös purra. Franky ei vieroksu ihmisiä, vähän sitä ärsyttää kun yrittää silittää ja juoksee karkuun mutta välillä tulee itse viereen köllöttelemään. Franky syö todella paljon, maha on ihan pömpöllään koko ajan. Pääsääntöisesti hyvin kehittynyt pentu joka sopii kotiin kuin kotiin =)

14.11.2013 Franky löytyi ulkoa pakkasesta yksinään kyhjöttämstä keskeltä tietä Satakunnan Laviasta. Pitkän elvyttelyn, lämmittelyn ja nesteytyksen jälkeen Franky saatiin vihdoin palaamaan elävien kirjoihin ja nyt Franky etsiikin omaa lämmintä kotia, jossa ei tarvitse enää koskaan palella. Franky on ruskearaidallinen pikkukissa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.