Fragata

Lisätty sivulle: 2016-01-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Fragata
6.2.2016 Fragata muutti omaan kotiin Helsingissä toisen tyttökissan kaveriksi.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 10/2015.

22.1.2016 Fragata sekä sisko Fora ja veli Fontana ovat suloinen pentukolmikko ja ne saapuivat yhdistyksen kotihoitopaikkaan juuri ennen jouluaattoa. Pennut ovat asuneet ensimmäiset viikkonsa vailla kunnollista ihmiskontaktia, joten paras sosiaalistamisikä oli jo ohi niiden saapuessa hoitopaikkaan. Fontana oli heti suhteellisen reipas, mutta tytöt, varsinkin musta Fora on ollut haasteellisempi tapaus sosiaalistaa. Säilykenimet kolmikko on saanut siitä, että ne toimitettiin paikalliseen löytöeläinpalveluun säilykepurkissa.

Fragata on kaunis raitapaitatyttö, joka vielä hieman ujostelee ihmisen kättä, jos neitiä yrittää lähestyä turhan vauhdikkaasti. Tämän vuoksi se ei sovellu lapsiperheeseen vaan kaipaa rauhallista aikuiskotia, jossa ymmärretään ujohkon kissan sielunelämää, ja osataan jatkaa neitosen sosiaalistamista. Fragata on kuitenkin utelias neitonen ja perso herkuille, joten se kyllä tulee lähelle ja käpertyy myös hoitomamman jalkoihin tai viereen nukkumaan. Kun neitiä lähestyy varoen niin se antaa silittää itseään ja palkitsee silittäjänsä kovaäänisellä kehräyksellä. Sylissäkin se viihtyy hetken, kunnes jossain huomaa jotain niin mielenkiintoista, että pitää sännätä sitä tutkimaan. Neiti on myös aika rämäpää, joten kotona on hyvä olla leikkisä tyttökissa kaverina joka ei hätkähdä vauhdikkaita painileikkejä. Hellyyshetken iskiessä Fragata hakeutuu hoitopaikan aikuisten kissojen viereen halittavaksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.