Fontana

Lisätty sivulle: 2016-01-22

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Fontana
28.1.2016 Fontana muutti omaan kotiin Vantaalle Ukin ja kahden muun kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

5.9.2017 Terveisiä Ukilta ja Fontanalta molemmat ovat niin kilttejä, kumpikin tykkää myös Lillistä ja Naperosta kovasti. Napero on jo 18-vuotias pirteä ukko. Uki pesee vieläkin Fontanaa Fontana vuorostaan pesee Naperoa kasvoistan. Fontana on komea poika on paljon parvekkeella hänellä on pupuystävä käy iltaisin ruohoa syömässä linnut järjestävät myös ohjelmaa mitä on mukava seurata. Fontana on todella reipas poika kovasti tykkää leikkiä. Uki on ajan myötä tullut rohkeammaksi kaikki neljä ovat vastassa kun tulen kotiin nukkuvat kaikki vieressäni.Vanhukset katselevat nuorten touhuja välillä innostuvat myös leikkimään.

***

Leikattu urospentu, synt. 10/2015, kotihoidossa Helsingissä

22.1.2016 Fontana sekä siskot Fora ja Fragata ovat suloinen pentukolmikko ja ne saapuivat yhdistyksen kotihoitopaikkaan juuri ennen jouluaattoa. Pennut ovat asuneet ensimmäiset viikkonsa vailla kunnollista ihmiskontaktia, joten paras sosiaalistamisikä oli jo ohi niiden saapuessa hoitopaikkaan. Fontana oli heti suhteellisen reipas, mutta tytöt, varsinkin musta Fora on ollut haasteellisempi tapaus sosiaalistaa. Säilykenimet kolmikko on saanut siitä, että ne toimitettiin paikalliseen löytöeläinpalveluun säilykepurkissa.

Fontana on komea sininen poika, joka hurmaa kaikki upealla ulkonäöllään, katseellaan ja kovalla kehräysäänellään. Fontanan uudessa kodissa on ehdottomasti oltava painikaveri, sillä tämä poika se tykkää painia ja riehua toisten kissojen kanssa. Kun väsy iskee, hakeutuu se hoitopaikan aikuisten kissojen seuraan halittavaksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.