Flora

Lisätty sivulle: 2008-10-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Flora
12.1.2010 Flora muutti omaan kotiin Helsinkiin ainoaksi kissaksi.

***

Kuulumisia kodista:

1/2010 Flora on kotiutunut luokseni niin hyvin ja nopeasti, että olin aluksi pikkuisen yllättynytkin. Heti ensimmäisenä yönä se jo kapusi viereeni nukkumaan. Flora on siis ollut rohkea, leikkisä ja oikein hyväkäytöksinen:). Meistä on tullut jo hyvät kaverukset! Yst. terv. Nora

***

12.11.2009 Lisätty uusia kuvia&terveiset Floran hoitajalta, Flora on myös fiksu: halutessaan leikitystä hän tuo mulle höyhenhuiskan. Ja joskus vie sen oven luokse kun haluaa että heilutan huiskaa oven ja lattian välisessä raossa että hän voi työntää tassun sieltä ja metsästää sitä.

26.10.2009 Florasta luulisi että se on aina ollut kotikissana, niin hyvin tyttö tulee toimeen ihmisten kanssa. Meille tullessaan Flora mietti asioita yön yli sängyn alla ja tuli heti aamulla tervehtimään reippaasti. Flora tykkää kovasti leikkimisestä mutta on silti rauhallinen kissa, ei riko esineitä eikä roiku verhoissa. Lempipuuhiin kuuluu oravien kyttääminen ikkunasta. Flora rakastaa rapsutuksia ja on kova puskemaan ja kehräämään. Sillä on tapana antaa märkiä ”pusuja” hieromalla kuonoa ihmisen naamaan.

Floralla on myös hassu tapa joskus tunkea melkein ihmisen lautaselle siltä varalta että siellä olisi jotain hyvää. Ilmeisesti tämä on perua entisestä elämästä, kun se joutui kerjäämään ruokaa hengissä pysyäkseen.

Yöt Flora nukkuu sängyssä, usein ihmisen kyljessä kiinni tai ihmisen päällä. Kaiken kaikkiaan Flora on kerrassaan suloinen, kaunis kissa joka tarvitsee vain hyvää ruokaa, rapsutusta ja pari päivittäistä leikkituokiota ollakseen tyytyväinen. En missään nimessä luopuisi Florasta jos se vain tulisi toimeen vanhan Jonna-kissani kanssa.

19.10.2009 Flora tarvitsee oman kodin ainoana kissana, sillä yhteiselo rauhallisenkaan kissan kanssa ei suju vaan Flora tykään enemmän ihmisseurasta.

***

10/09 Flora sai oman kodin Jonna-kissan kaverina Helsingissä

***

Leikattu naaras, noin 2v kesällä 2009/ Helsinki

17.8.2009 Flora on kotiutunut mutkattomasti takaisin hoitopaikkaan. Neiti pitää suuresti rapsutuksista ja silityksistä. Mieluiten hän vastaanottaa niitä omassa yksiössään (kiipeilypuun pesä) loikoillen. Joka päivä neidin on saanut myös ottaa hetkeksi aikaa syliin siliteltäväksi. Tyttö kehrää ja nauttii silminnähden. Leikkiminen on edelleen Florasta huisin hauskaa.

11.8.2009 Flora siirtyi takaisin kotihoitopaikkaansa Helsinkiin jossa se nyt turvallisesti odottaa omaan kotiin pääsyä.

7.8.2009 Flora joutuu valitettavasti etsimään uutta kotia itsestään johtumattomasta syystä.

Flora on leikkisä tyttö ja on reipastunut jo paljon. Mistä löytyisi oma koti tälle kovia kokeneelle nuorelle kissalle?

****

4.7.2009 Flora muutti omaan kotiin ainoaksi lemmikiksi

****

NAARAS, noin 1,5v (toukokuussa 2009)/Helsingissä

4.5.2009: Flora on vaihtanut kotihoitopaikkaa. Uusia kuvia sekä tyttösen kuulumisia:
Flora on äärettömän suloinen leikkisä nuori kissa-neiti, jolla on hurmaavat vihreät silmät ja silkkinen tumma turkki!

Flora-neiti on nyt ollut viikon täällä uudessa kotihoitopaikassa. Alun ujostelun
jälkeen neiti on kotiutunut todella hyvin ja jopa yllättävän nopeasti. Aamuisin
tyttö tulee kiehnäämään jalkoihin ja kerjäämään rapsutuksia ja silityksiä. Iltaisin on leikkimisen aika. Viikossa suuri metsästäjä on jo onnistuneesti pistänyt päiviltä kaksi höyhenhuiskaa ;D Hiiri ja pallo, joiden sisällä rapisee, ovat ehdottomasti neidin lempileluja. Peilissä näkyvä omituinen kissa on myös jokapäiväisen ihmettelyn kohteena. Miksei tuo otus suostu tulemaan esiin ja leikkimään?

Eilen tutustuttiin sanomalehden lukemiseen. Lehti oli kovin vaarallisen oloinen,
joten tietysti sitä piti ensin vaania, sitten hyökätä kimppuun, jonka jälkeen
peräydyttiin vauhdilla – ettei lehti vaan ehdi tehdä vastahyökkäystä. Kiipeilypuun pikku ‘yksiön’ lisäksi Flora on alkanut viihtyä puun ylimällä tasolla. Onhan neiti tämän valtakunnan oikeutettu itsevaltias, kun muita kissoja ei täällä asu. Edellisessä paikassa tyttöä kiusanneesta kollista eroon pääseminen on tehnyt neidille selvästi hyvää.

8.4.2009: Flora kaipailee jo kovasti omaan kotiin.

23.3.2009: Flora viihtyy sekä muiden kissojen kanssa että yksikseen, mutta tällä hetkellä hoitopaikan nuori kolli vähän kiusaa Floraa, joten olisi kiva jos Flora pian pääsisi omaan kotiin joko ainoaksi kissaksi tai jonkun kivan kissan kaveriksi.

26.1.2009: Flora on rauhallinen kissa, jonka lempipaikka on kiipeilypuussa. Flora tykkää silityksistä ja puskee sekä kehrää paijaamaan tullutta ihmistä.

10.12.2008: Flora on oikein mukava kissa, kun siihen on vähän päässyt tarkemmin tutustumaan. Toki itse allekirjoittanut on vierallut Floran luona vain muutamia kertoja, mutta nyt jo tänään oltiin hyvinkin silittely asteella niin että Flora jopa kehräsi. Floran lemparipaikka on kiipeilypuu ja siellä se sitten onnellisena kelli kun sai silityksiä ja rapsutuksia. Flora on rauhallinen ja hieman ujo kissa, joten ei sovi lapsiperheeseen, mutta kyllä siitä joku saa mukavan seuralaisen ja sopisipa Flora ehkä myös jonkun mukavan kissan kaveriksikin.

9.10.2008: Flora on myös sivuilla etsivän Funtik kissan sisko. Floralla on kaksi omaa pentua ja yksi adobtiolapsi Fino, jonka se on ottanut hoitaakseen (Finon emo hylkäsi pentueen ja muut Finon sisarukset jäivät auton alle). Flora on mukava mukava pienikokoinen kissa, joka on katuelämästä huolimatta tottunut ihmisen seuraan ja apuun, sillä rakennusmiehet ruokkivat ja huolehtivat siitä pienestä pitäen.

Koko pesue Funtik, Fauna, Fargo, Famu ja Fino on löydetty rakennustyömaalta, mutta ne ovat tottuneet ihmiseen pienestä pitäen ja ovat jo kuin kotikissoja.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.